Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
bostek
Novinec

Kraj: štajerska

Chrysler 300 C izkušnje

Napisal/-a bostek Sr mar 25, 2009 7:19 am

Zanima me če ima kdo izkušnje s tem avtomobilom (dizel)... zanima me poraba, vzdržljivost motorja, cena rednih servisov in tako naprej. Nasplošno o avtu.. če se ga splača met

Primer:

http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=2721869&show=1

slovenijaoglasi
Nov uporabnik

Kraj: Maribor

Napisal/-a slovenijaoglasi Sr mar 25, 2009 7:53 am

Jaz sem uvozil enega iz Nemčije bil je 5.8 v8 hemi s 341 ps.Po eni strani sem bil zelo zadovoljen po drugi pa ne.Zadovoljen sem bil nad: izgledom avta,ceno,obliko notranjosti,zvok ter močjo motorja.
Ni mi pa bilo všeč:materiali,kvaliteto usnja,vožnje lastnosti.
Porabo crd ima povprečno okoli 9 litrou.Za vzdrževanje pa nevem,se bom pozanimal pa bom sporočil.Upam,da sem ti bil kaj v pomoč.

Uporabniški avatar
esem
Moderator foruma

Kraj: Ljubljana pri Kozarjah

Napisal/-a esem Sr mar 25, 2009 8:06 am

Tomaž aka Marej itd - koga pa boš vprašal? Se greš spet lažnive igrice? Sem te branil - do zdaj - a to je višek. :evil: :!: :roll:
Zadnjič spremenil esem, dne Sr mar 25, 2009 8:10 am, skupaj popravljeno 1 krat.

Uporabniški avatar
adis
Uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a adis Sr mar 25, 2009 8:08 am

esem je napisal/-a:Tomaž - koga pa boš vprašal?

hahahaha

mislim, da bo nekoga treba poslat v terme ;)

Uporabniški avatar
_IceMan_
Novinec

Kraj: MB

Napisal/-a _IceMan_ Sr mar 25, 2009 8:36 am

Lep pozdrav. Torej glede tega avta ti znam nekaj malega povedat, saj ga ima sošolec doma oz. starši... V glavnem imajo tak motor, kot si dal link. Poraba ob normalni vožnji je 7l, drugače pa nekje 9l, tako da pije ne tako dosti (dizel seveda). Moči ima dovolj. Glede cene servisov ne vem, lahko pa se pozanimam. Edino, kar je bila do sedaj negativna plat je ta, da so kupili nove letne gume, ki so bile res svi... drage, baje zaradi tega, ker imajo nadzor tlaka v pnevmatikah, kot dodatno opremo in so zaradi tega bile dražje. Tako mi je rekel. Za notranjost še glede slabe kakovosti ni bilo pripomb, usnje in ostali materiali se dobro obnesejo. Lp

PiWPiW
Novinec

Kraj: Markovec City

Napisal/-a PiWPiW Sr mar 25, 2009 11:04 am

z eno besedo smeti (kot večina USA avtov). to je ena ogromna krava, kateri poleg velikosti ima tudi radij od kamjona. Notranjost zgleda lepa dokler se je ne dotakneš. potem šele vidiš da je sam cenjena plastika. Nepregleden totalno, bremze so čisto boge in samo počutje je res kr neki.
če ga misliš imet za lepo videt je ql, sam če ga misliš uporabljat kot se to tudi dela pa ti ne priporočam. USA avti niso primerni za naše ceste in mesta.

Uporabniški avatar
cuteboy1988
Novinec

Napisal/-a cuteboy1988 Če feb 11, 2010 12:01 am

že ve kdo kak je za vzdrževanje?na avtonetu se prodajajo ful poceni, glede na letnik,opremo....
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov