Debate, ki niso vezane na ostala področja...

mini_db
Novinec

Kraj: Mengeš

Napisal/-a mini_db To jan 06, 2004 3:04 pm

A tle na tem forumu si pa JESUS!! Zanimivo
HONDA- MOČ NAŠIH SANJ!

Uporabniški avatar
Jesus
Novinec

Kraj: ljubljana

Napisal/-a Jesus To jan 06, 2004 3:20 pm

mini_db je napisal/-a:A tle na tem forumu si pa JESUS!! Zanimivo

:? kdo si pa ti :)
klofuta ni nič drugega kot informacija iz prve roke

mini_db
Novinec

Napisal/-a mini_db To jan 06, 2004 3:24 pm

DAMJAN, HYUNDAI S COUPE
HONDA- MOČ NAŠIH SANJ!

Uporabniški avatar
Jesus
Novinec

Napisal/-a Jesus To jan 06, 2004 3:26 pm

mini_db je napisal/-a:DAMJAN, HYUNDAI S COUPE

aaa ja mal drugac :P

mini_db
Novinec

Napisal/-a mini_db To jan 06, 2004 3:29 pm

A nisi ti MARTIN!!!
HONDA- MOČ NAŠIH SANJ!

Uporabniški avatar
Jesus
Novinec

Napisal/-a Jesus To jan 06, 2004 3:42 pm

mini_db je napisal/-a:A nisi ti MARTIN!!!

jp, sej sva govorila zanc :)

mini_db
Novinec

Napisal/-a mini_db To jan 06, 2004 3:47 pm

:lol: si se spomnu!!
HONDA- MOČ NAŠIH SANJ!

Uporabniški avatar
X-Hair
Mojster foruma

Kraj: Fant od Fare

Napisal/-a X-Hair To jan 06, 2004 4:20 pm

Lojzek je napisal/-a:kako je baba sploh našla rikverc se poraja vprašanje?

:har :har :har

Hja, se zgodi,samo da ni kaksnih smrtnih zrtev. Sem pa tudi enkrat sam srecal enega pacienta na AC Vrhnika LJ. Peljal po sredini AC :shock: . Malo levo malo desno. Hm....ok pac bom malo pocakal, nikoli ne ves kaj je v avtomobilu. Gre desno jaz po gasu da bi sel mimo. NEEEEE on spet levo. :shock: Potem poblendam a je vse OK z njim. Potem ta pacient kar po bremzah :shock: . Uf....si mislem ta bo tezka :-P . Potem kar nekaj maha z rokami. Pa dobro a je ta normalen. :shock: Koncno se umakne s strahom po gasu ker nisem vedel a bo spet kaj cudno zavijal in manevriral po AC. Fliknem mimo njega potem je pa sledil se Slika Jaz samo :shock: . Pa TILT naprej, ker mi res ni bil cisto priseben. Pa se enkrat na isti relaciji na AC. Dva avtomobila pred mano ista situacija kot sem jo sam dozivel s tem voznikom. :shock:

Potem pa zakaj so totalke?

Sem pa opazil prejsnji teden ko sem sel v LJ. Da se je kultura zvisala. Ne vem a je folk zacel brati forum :D . Grem po prehitevalnem in seveda se ne zgodi nic. Ko pridem do avtomobila ta pa potem da bo prehitevl ( sploh se ne jezim vec ker sem se ze navadil ) . Ampak je octitno pogledal v ogledalo ker je le videl da je eden zelo blizu njega na prehitevalnem in sel nazaj na odstavni pas. To je zodilo 2x. Cestitke. :D
SlikaSlika

mini_db
Novinec

Napisal/-a mini_db To jan 06, 2004 4:28 pm

No sj počas se bojo spomnil vozt!
TO spoštujem
HONDA- MOČ NAŠIH SANJ!

Uporabniški avatar
sporty
Uporabnik

Napisal/-a sporty To jan 06, 2004 8:10 pm

:roll: Kake bedarije delajo ljudje... Js sm se zadnjič v križišče prpelov (sred lj. od kolodvora prot bavarcu) in gledam žensko v pugecu 206, kako se lepo po pasu za levo pelje rikverc, ko pa je prišla za poluno črto, je zavila desno pa na moj pas in lapo za mene prpele. Fak kok sm jo debelo gledu :lol: ...

Ps: ostali so se za njo kr ustavl pa gledal ta cirkus... + to da je imela na svojem bivšjem pasu za levo zeleno :D ... Sm se kr čudu da niso oni za njo popizdili :lol: ...
RENAULT POWER - THE WAY OF LIFE

Uporabniški avatar
andrej777
Poznavalec foruma

Kraj: Telče (Sevnica)

Napisal/-a andrej777 To jan 06, 2004 8:42 pm

Zdej sem se pa jz neki spomnu. Ta je bil šele pacjent. Mi gremo iz morja pa se je začel avto neki velik gret. Fotr ustav na AC na desni strani na odstavnem pasu. Gre pogledat in ugotovi da je termostat prjel. Zapre havbo in gre proti vratam. In zagleda kako po AC letijo 3 slovenci vštric po 2 pasih. Pa šli so cca 120-140 kmh. Fotr ni vedu kaj nardit al nej hit v avto skoč al beži nazaj pred avto. In glih skoč v avto zapre vreta in v tem že uni mim nas in nam odbije ogledalo. Pol veste da je blo blizi. Mislm ej za stotinke. Tut njegov špegu se je razbil smo pol pobiral dele po Ac. bil je pa nek črn avto z goriško registracijo.

fotr čist znoru. užgal avto pa gasa za njmu. Cagar se je že nagibal proti 190kmh ko je temp že spet pršla v rdeča pa je pol odnehal. samo smo jih že vidl in dohtel bi jih sam škoda avta za take budale.. Moj fotr bi ga verjetno zlomu takrat ker je bil pa čist iz sebe. Čist simpl bi ga zbil če nebi hitr skoču!!

Takrat smo se pa vsi pošteno usral :x :x :x :x :x :x
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: Google Adsense [Bot] in 7 gostov