Napisal/-a Virage To jan 06, 2004 4:58 pm
Sam imam tako običajni prtljažnik za smuči, kot tudi magnetnega in po pravici povedano imam raje magnetnega.
Kupil sem en noname prtljažnik za dvoje smuči, v Gama centru v Ljubljani, dal pa okrog 6000 tolarjev.
Je sicer precej osnoven, a uporaben. Nima ključavnice ali kakšne druge zaščite, le vrvico, na kateri je nataknjena plastična 'kuglica', ki jo priprem med voznikova vrata. Smuči se fiksira z gumico, ki ima 3 stopnje, na katere se da zatakniti.
Manjši problem se pojavi, če imaš dvoje močno podloženih smuči (torej visoke ploščice in vezi) je potrebno malo spretnosti, ko jih daješ gor, saj razmaka ni kaj preveč.
Za svoj denar sem zadovoljen, stvar deluje, testiral sem do hitrosti 90 km/h, kjer ni bilo nobenih problemov. Lahko se le zgodi, da ti okovje smuči kdaj rahlo udari ob streho, če smuči niso dobro fiksirane.
Ključavnice po mojem ne potrebuješ, saj prtljažnik enostavno pospraviš, ko daš smuči dol, vse skupaj narediš v manj kot pol minute...
V glavnem, izkušnje so dobre, sam bi ob ponovnem nakupu pazil le na to, da omogoča dovolj razmaka med smučmi in da so le-te dobro fiksirane. Izbire je dovolj.
Cocaine is God's way of saying you're making too much money.Cocaine is a hell of a drug.