Debate, ki niso vezane na ostala področja...

baron
Novinec

Napisal/-a baron Sr dec 24, 2003 8:30 pm

Ja slike za sterznt. Poleg katrce so tudi posnetki drugih avtomobilom kr grozni. Ampak na na kombiju ki je zajahal katrco je en ironičen napis (neki o sreči). Drugač pa PPP Maribor pomeni Postaja prometne policije Maribor, tko da če so posnetki avtentični pol bi znal res bit od policije. Vem da so neki let nazaj po televizije kazal posnetke iz prometnih nesreč. Čeprav je res to grozno za vidt bi po moje mogl to še naprej vrtet po TV (seveda z ustrezno cenzuro zarad svojcev itd..).

Uporabniški avatar
pro2c
Stalni uporabnik

Kraj: Maribor

Napisal/-a pro2c Če dec 25, 2003 3:11 pm

tisti voznik iz bele katrce je imel veliko sreco, saj jo je odnesel "samo" s presekano glavo in je bil ze naslednji dan doma

drugace pa je pravilno, da objavijo taksne slike, da se malo folk skulira
SlikaRenault Klub Slovenija [http://rk.avtomobilizem.com]

Uporabniški avatar
Roman
Nov uporabnik

Kraj: Ivančna Gorica

Napisal/-a Roman To dec 30, 2003 5:31 pm

Slika

cist tko mal da vidte kako deuje.

Uporabniški avatar
LaserJaMM
Novinec

Napisal/-a LaserJaMM So jan 03, 2004 8:40 am

Hja nesreče so in se bojo dogajale... zdaj sem se spomnil , leta nazaj na koncu Celovške ceste proti centru pri tivoliju pod želežniškim nadvozem , ko sem se s skuterjem peljal domov mimo človeka ki so ga pred mano povozili 3 avti.. nič kaj lep prizor.. do doma sem rinil skuter...( baje je omahnil na cesto dol z pločnika/kolesarske steze direkt pod avto, nato pa sta še dva čez zapeljala). Velikokrat vidim nesreče in se vedno zamislim, tudi če preveč gas pohodim, se uprašam KAJ PA ČE... Mislim da bi morali vozniki razmišljat pesimistično... tko bi blo velik bolj varno se vozit po cestah...
Slike nesreč mam pa tud jaz , ker mam digitalca non stop s seboj... bom kej prilepil gor če se bom spomnil..
Cuore Sportivo

Uporabniški avatar
B4 Turbo
Novinec

Kraj: Šempeter pri Gorici

Napisal/-a B4 Turbo So jan 03, 2004 2:29 pm

Nellix je napisal/-a:Ja sem se tudi jaz zamislu. :roll:

Sem zadnjic v megli skoro enga pesca ob cesti podrl. Starejsi mozakar je mel en temn plasc, pa nic kresnicke. V zadnjem trenutku sem ga vidu.

No tudi meni se je podobno zgodilo včeraj zvečer ko sem vozu po dolgi njivi (t.j. cesta med Solkanom in Plavmi (ob Soči). S hitrostjo cca. 90km/h sem lepo zapeljel v desni ovinek, kjer se znajde štopar na robu cestišča. (če ne poznate te ceste naj omenim da tam ni ene hiše razen črpališča vode, seveda tudi razsvetljave ni). V zadnjem trenutku sem moral spravit avto bolj na levo, in glede na to da je bil naložen do fula je kar fejst zaplesal po cesti. Ni mi jasno kako lahko enmu pride na misel štopat v ovinku take ceste, kjer ga niti ne vidiš, niti nimaš varne možnosti ustavit.

Malo izven teme bom omenil malo naše plave. 25. decembra zvečer smo se s prijatlom vozili po gorici (2 avta) , ko nas na lepem začne zasledovati policijska patrulja (civil Citroen ZX). Seveda smo oba ga takoj opazli in se vozili gor in dol po novi gorici, obdelali smo praktično vse ulice (vožnja je trajala cca 30minut.) nato smo zavili proti sabotinu kjer so nas spustili. Ko smo prišli nazaj so nas čakali skriti na enem dvorišču, in zapeljali za nami (kao da jih ne vidimo) z zaprtimi lučmi!!! (ponoči to). Naj omenim da na enem križišču je prijatu zapeljal na zeleno, jaz na utripajočo zeleno, majstri so bli precej nazaj, tako da so gvišno šli na rdečo. No na koncu so mene prehiteli in ustavli , prijatu je šel naprej. V avtu sta bla policaj in policajka.Začelo se je standard...kontrola prometa, vozniško in prometno. Naslednje je blo da so še ostali trije ki so bli v avtu pokazat dokumente. Nato je sledil pregleda avtomobila (tu mi ni imel kaj). Potem pa so se lotile izjave:
"a je vaš avto?"
"nimaste nič boljšega za delat kot se vozit po gorici gor in dol?"
"vi študentje si pa lahko dosti privoščite"
"da ne bo kakšna pizdarija"
"gorica je znana da se dogajajo čudne stvari"
kljub temu da je imel vozniško in prometno v roki me je vprašal "kako se pišeste?"
itd.
Mislim da če bi naši plavi bli malo bolj pozorni na promet, kot se šli take igrice bli lahko kdaj ulovili kašnega norca, ampak za takim se ponavadi niti ne dajo. Tisti ki bo vozil 100 kjer je omejtev 50 ga bojo pustili na miru, tisti ki bo vozil 60 pa bo plačeval kazen.

Uporabniški avatar
salesky
Poznavalec foruma

Kraj: Nova Gorica

Napisal/-a salesky So jan 03, 2004 2:43 pm

Eh, to so pa naši Goriški plavkoti. Za nč niso dobri. Če bo vidu pizdarijo bo rajši pogledu stran ku pa šu tja, al pa pokličejo 12301239104patrulj.

Itak pa zmeri zajebavajo tiste ki ne nardijo nč oz. majhno napako.
The MAN

Andy
Poznavalec foruma

Kraj: sLOVEnija

Napisal/-a Andy Ne jan 04, 2004 5:26 pm

:shock: :shock: :shock: :shock:

Uporabniški avatar
mmiki
Novinec

Napisal/-a mmiki Ne jan 04, 2004 5:38 pm

Ja, jaz ze tudi imam izkusnje s policaji in njihovim zabijanjem casa. So se enkrat od Limbusa do centra MB in nato se 10 km ven za mano vozili pa par oranznih in rdecih prevozili da so lahko za mano ostali. Potem pa so me tik pred domom prehiteli in jih odpicili kakih 120 tam kjer je omejitev 50. Jaz pa za njimi ;). Pa me cez kak 2 km ustavijo. Pa kontrola, pa to. Pa ce vem kako hitro sem vozil. Pa sem rekel da po omejitvah, siser pa da so lahko sami videli, saj so oni moj vzor v prometu. Potem pa je cajkan ves rdeci cel avto pregledal pa za opremo zagnjavil, pa gume pogledal pa to pa ni mogel nic najt. Me je moral neprej spustit. HE HE HE. Barabe, ne bodo mene jeba**** ;)

LP

MIki

Uporabniški avatar
Shatzy
Stalni uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a Shatzy Ne jan 04, 2004 5:57 pm

Sam je žalostno d se folk strezne šele pol k vid te slike, al se jim že kej zgodi, al pa najhuj, k koga fentajo! K ponavad itak najebejo uni k niso nč krivi...Frend je pred kratkim stouku familiarni avto...biu je največji mojstr k se je šlo za driftanje (o tem d je meu dizla z sprednim pogonom, izpit dobrih 10 mescov, kdaj drugič), ovinki so bli usi pregledni in varni za tišat- zanga...pr 55 kmh je na ovinku stouku avto zarad poledice, in zdej je presran do amena...Zanč je reku: Ej, pa dej prid hitr...al pa ne, počas pel...škoda...

Uporabniški avatar
mmiki
Novinec

Napisal/-a mmiki Po jan 05, 2004 9:36 pm

Shatzy je napisal/-a:Sam je žalostno d se folk strezne šele pol k vid te slike, al se jim že kej zgodi, al pa najhuj, k koga fentajo! K ponavad itak naj**ejo uni k niso nč krivi...Frend je pred kratkim stouku familiarni avto...biu je največji mojstr k se je šlo za driftanje (o tem d je meu dizla z sprednim pogonom, izpit dobrih 10 mescov, kdaj drugič), ovinki so bli usi pregledni in varni za tišat- zanga...pr 55 kmh je na ovinku stouku avto zarad poledice, in zdej je presran do amena...Zanč je reku: Ej, pa dej prid hitr...al pa ne, počas pel...škoda...

Ja, jaz sem tudi bil vcasih taksen cvet. Norel kjer se je le dalo. Potem pa totalka. Pa sem imel izpit komaj 7 mesecev. Od takrat pa ce ze stopim malo bolj po gasu vsaj tam ko je varno. Pa nikoli v nalivih ali pa po zaledeneli cesti. Skoda izzivat, ker sem ze enkrat imel ful sreco, da sem sploh lahko prisel iz avta. Sicer pa se cisto strinjam z predlogom novega zakona ZVCP, da se bo izpit delal 2 leti ali koliko ze. Pa da bos ze od 17 leta lahko vozil ampak vedno ob spremljevalcu. Bo vsaj malo manj zrtev med mladimi, ki so pravkar dobili izpit. Pa se MORAJO obvezno dokazat na cesti, ko imajo prijatelje s sabo.

LP

Miki

Symon
Poznavalec foruma

Napisal/-a Symon Po jan 05, 2004 10:29 pm

Nellix je napisal/-a:Sem zadnjic v megli skoro enga pesca ob cesti podrl. Starejsi mozakar je mel en temn plasc, pa nic kresnicke. V zadnjem trenutku sem ga vidu.

Ti si se mu izognu ena u moravčah pa ne. Rezultat: par ur zaprta cesta in pogreb. Ženska nč kriva ampak vseen pomoje je bla čist na tleh.
Še ne mesec prej je en (za Fiatom Pando) prehitr prpelju za enmu, ki je zavijal levo (moj bivši sošolc) in, da se mu ne bi u rit zaletu je zapeljal na levi pas pred tovornjak. Rezultat: Avto 1.5 metra dol u jarku, tovornjak prebrnjen. Voznik Pande mrtev.

Sem se mimo pelju (zanalašč mal prej na faks iz firbca) pa sem bil še cel dan fuč. Vozu bl počas. Zvečer sem pa vidu svečke :shock: . Res sem se mal zamislu. Ni se za hecat :roll:

Sošolc je razsul petko Five (materina :roll: ) in je bil pol leta čist mirn:" ne divjat... se ne splača..." pa to. No zdaj pa že spet probava in divja. Pomoje kr mal preveč glede na to, kaj je prej storu.
....100NX GTi redtop....200SX S13 stage2....Clio182....Civic EJ9...Clio200 CUP...

Uporabniški avatar
Neelix
Novinec

Napisal/-a Neelix Če jan 08, 2004 7:22 am

LaserJaMM je napisal/-a:Hja nesreče so in se bojo dogajale... zdaj sem se spomnil , leta nazaj na koncu Celovške ceste proti centru pri tivoliju pod želežniškim nadvozem , ko sem se s skuterjem peljal domov mimo človeka ki so ga pred mano povozili 3 avti.. nič kaj lep prizor.. do doma sem rinil skuter...( baje je omahnil na cesto dol z pločnika/kolesarske steze direkt pod avto, nato pa sta še dva čez zapeljala). Velikokrat vidim nesreče in se vedno zamislim, tudi če preveč gas pohodim, se uprašam KAJ PA ČE... Mislim da bi morali vozniki razmišljat pesimistično... tko bi blo velik bolj varno se vozit po cestah...
Slike nesreč mam pa tud jaz , ker mam digitalca non stop s seboj... bom kej prilepil gor če se bom spomnil..

Tvoje slikce bi bilo zanimivo videt!

Če ima še kdo kakšno, jo naj da gor, da vidimo, kakšne situacije ste slikali.
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 9 gostov