Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
Desmodromika
Novinec

Kraj: Tam, kjer sem rad

Napisal/-a Desmodromika Če jan 08, 2004 8:24 pm

fric je napisal/-a:
Desmodromika je napisal/-a:
NeRo je napisal/-a:
Desmodromika je napisal/-a:Obstaja šola varne vožnje...ko opraviš 6 dni dobiš licenco za rally voznika.

Dobiš licenco za rally voznika? Od koga? AŠ2005? :ne
Na rallyju je vse prej kot varna vožnja...
Aham. Moj stric je vozil rally v pokalu c in je šel na tečaj varne vožnje ter je dobil licenco.

Tu se pridružujem Nero-tu. Licence v SLO podeljuje AŠ2005 (tudi AMZS ampak s tistimi ne moreš tekmovati za DP). Pogoj za pridobitev licence pa mislim da je: zdravniški pregled in nekakšen izpit na AŠ2005. Licenca (konkretno za rally) je potrebna tako za voznika kot tudi sovoznika (enaka). S tem, da je potem tu še 1 ali 2 sezoni omejitev. Mislim da lahko tekmuješ samo z avtomobili do 1400 ali 2000 ccm (tu pa ti ob malo vezah tudi skozi prste pogledajo).
Nikoli in nikdar pa pri nas ne dobiš licence z opravljenim 6 dnevnim tečajem varne ali (ne)varne vožnje. Vsak listek ali diploma pa še ne pomeni licenca!

Pa prosim razloži mi kakšen je to pokal C, ker s tem res nisem seznanjem. Če pa imaš v mislih TAP (turistično avto prvenstvo - tekmovanje, ki je bilo pred leti na veliko višji ravni kot sedaj) pa za to prvenstvo ne potrebuješ nobene licence. Se opravičujem - potrebuješ "licenco" za vsespošnega voznika.
Imel je veze pri claas peugeotu...dali so mu 106 pa ga je po dveh dneh zbil, pa so mu dali novega...plačeval si je samo gume in bencin.
Če gre vse proti tebi, nehaj prehitevat. In se postavi na pravi pas...
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: Google Adsense [Bot] in 7 gostov