Najprej se opravičujem, če je tema postavljena v napačni sekciji, ker sem na tem foromu še dokaj nov

Skratka, bliža se čas, ko bom tudi jaz šel opravljati izpit za kategorijo B. Star sem 17 let in 6 mesecev, zato mislim, da je najbolje, da počasi začnem z iskanjem avtošole in začnem kakor hitro se le da.
Lepo bi prosil, če bi mi lahko svetovali glede izbire avtošole. Pred nekaj leti sem opravljal izpit za kategorijo H, vendar se k isti avtošoli nebi ravno želel vrniti. Sicer sem vse naredil v prvih rokih, ampak se mi je zdelo, da inštruktor še sam ni vedel kako na cesti. Lahko, da sem samo jaz imel tak občutek, ampak zdelo se mi je, da pač ni ravno pri stvari. Skratka, iščem avtošolo, ki da predvsem veliko praktičnih nasvetov, itd. Od izpita bi namreč rad odnesel čim več, in ne samo tisto knjižico, ki mi bo v kakšnih situacijah, ki v knjigah niso opisane, bolj težko pomagala - vem, da so izkušnje najpomembnejše, ampak najverjetneje veste kam ciljam.
Zelo dobrodošlo bi bilo tudi, da na voljo ni samo en star in do konca zvožen Clio, ampak morda kaj malce večjega. Po opravljenem izpitu bom vozil avto od očeta (ki sedajo tako ali tako več stoji kot je na cesti), zato bi si rad pridobil čimveč izkušenj z malce večjim vozilom. Kakorkoli že, tudi če bo na voljo samo kak majhen avtomobil, to nebo noben problem.
Hvala za nasvete