Debate, ki niso vezane na ostala področja...

mini_db
Novinec

Kraj: Mengeš

Napisal/-a mini_db Sr jan 07, 2004 6:23 pm

Z VTI jem greš dvakrat ke pa nazaj, k on s fordom šele enkrat ke pride! (joke) NU-nrg brez zamere!!!
HONDA- MOČ NAŠIH SANJ!

Uporabniški avatar
georg
Novinec

Napisal/-a georg Sr jan 07, 2004 7:17 pm

kot opažam je kar precej navdušencev nad driftami in obratami..lepo je to slišat :) je kakšen iz okolice ms? bi se morda lahko gdaj dobli..in malo driftal skupaj..to je bolj zanimivo..kot pa da vsak posebej potiska adrenalin po žilah.. sicer pa s kolegi zadnje cajte..(so dobli volo, ko so se vozli z menoj :) ) gremo v večernih urah po mestih v akcijo..blo bi še bolš če bi nas blo več.. :) drugače pa zelo pogrešamo kakšno progo ..kao v NFS:UNG.. :cry: tan bi potem ziher zradiro ene gume na dan.. :D

veliko uspešnih driftov.. 8)

lp,georg
Slika

Uporabniški avatar
X-Hair
Mojster foruma

Kraj: Fant od Fare

Re: Clio el futura:)

Napisal/-a X-Hair So jan 10, 2004 6:55 am

darkdog23 je napisal/-a:Najbolj pa me jezi da se tule gor na forumu pojavljajo nekateri tipi ko so jim avtomobile kupili tete strici mamice očki babice dedki in kaj ti še jaz vem pol se pa še neki vn mečejo kake avte majo pa itd......

Jah no kaj bomo sedaj. Verjem, da bi jaz tudi raje tako, ne pa da za vsak beden tolarcek gledam kako pa kaj. Eni so pac rojeni pod srecno zvezdo in jim mamice in ockiji kupujejo avtomobile, eni pa smo falil te srecne zvezde in je kakor je. Te pa cisto razumem, koliko ti avto pomeni, ker vem kako je sparat in sparat in....sem bil na istem kot ti. Tudi meni ni nic iz zraka padlo, zal. Ah, bomo ze :wink:
SlikaSlika

Uporabniški avatar
Nu-NRG
Poznavalec foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a Nu-NRG So jan 10, 2004 11:55 am

mini_db je napisal/-a:Če so micro-atx ohišja za micro plate, pol ni panike, če maš pa ATX ohišja pol je pa res bol težko to not spravt v hondo!! Sej jih pa manj pelješ pa si tok hitrej tam da greš lahk še enkrat nazaj ponje in jih spet prpelješ.

So bla ATX ..
Prosim, naredite mi ta forum spet normalen!

Uporabniški avatar
Nu-NRG
Poznavalec foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a Nu-NRG So jan 10, 2004 11:57 am

mini_db je napisal/-a:Z VTI jem greš dvakrat ke pa nazaj, k on s fordom šele enkrat ke pride! (joke) NU-nrg brez zamere!!!

None taken :)
Prosim, naredite mi ta forum spet normalen!
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 10 gostov