Energetik81 je napisal/-a:Odlagališče barje - reciklažno dvorišče - samo vržeš v za to namenjen kontejner. Zastonj.
V kontejner 18.
A se da tam dobit tud kšn komplet izrabljenih, da se jih še dodatno izrabi?HaMzO je napisal/-a:Energetik81 je napisal/-a:Odlagališče barje - reciklažno dvorišče - samo vržeš v za to namenjen kontejner. Zastonj.
V kontejner 18.
jaz sem tut tja odpeljal že veliko gum ter ostalih stvari...res super da mamo to odlagališče
W|zz je napisal/-a:A se da tam dobit tud kšn komplet izrabljenih, da se jih še dodatno izrabi?HaMzO je napisal/-a:Energetik81 je napisal/-a:Odlagališče barje - reciklažno dvorišče - samo vržeš v za to namenjen kontejner. Zastonj.
V kontejner 18.
jaz sem tut tja odpeljal že veliko gum ter ostalih stvari...res super da mamo to odlagališče
monster_d je napisal/-a:JamesTheMan je napisal/-a:monster_d je napisal/-a:pusti jih pri vulkanizerju
V MB to zaračunajo 1,5€ na gumo... Vsaj meni so...
so pred časos zaračunavali če si pustil pnevmatike, zaj je že mislim da že dve leti zastojn.
RpDany je napisal/-a:monster_d je napisal/-a:JamesTheMan je napisal/-a:monster_d je napisal/-a:pusti jih pri vulkanizerju
V MB to zaračunajo 1,5€ na gumo... Vsaj meni so...
so pred časos zaračunavali če si pustil pnevmatike, zaj je že mislim da že dve leti zastojn.
lani je meni tudi hotel se zaracunat neka pa sem mu povedo kak pa kaj... pa je kr tiho bil samo sem pelo jih potem pelo sam na odpad(zastonj).
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov