Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
gold hamster
Stalni uporabnik

Napisal/-a gold hamster Po apr 19, 2010 10:06 pm

h4ck je napisal/-a:Kake sanjate tu gor , ki pa te je hrvaska ? na drugem planeti ? V petek sem sel za split, dol sem tankal na omv-ju , nazaj pa na ini pa se mi avto cudezno dela ? ..

dajte ne pretiravajte pa tankaj :lol:

Se podpišem pod tole :lol: ;)

Uporabniški avatar
JamesTheMan
Novinec

Kraj: Maribor

Napisal/-a JamesTheMan To apr 20, 2010 12:06 pm

Zdej ste tko napisali, ko da na Hrvaškem vozijo samo stare golfe in lade. Pa ne vem kaj se toliko obremenjujete s to kvaliteto goriva. Če bi bilo gorivo res tak v k.... potem bi polovico avtov, ki tankajo na tisti pumpi crknilo.

AU
Nov uporabnik

Napisal/-a AU To apr 20, 2010 12:30 pm

Ne vem kje ste dobili provizijo na plačevanje z BA kartico. Jaz je še nikoli nisem plačal edino na domači upravni enoti sem opazil provizijo za plačevanje z BA kartico.

je pa omenjena provizija cca. 1,6EUR za dvige na bančnih avtomatih izven EMU (bankomati, ki ti izvržejo drugačno valuto kot EURE). Za bankomate z EURi pa je provizija ista kot za Slovenijo, če dvigneš na bankomatu druge banke.

Lp

Uporabniški avatar
_KL3_
Novinec

Kraj: Metropola

Napisal/-a _KL3_ To apr 20, 2010 12:51 pm

Prvi post je zvenel tko k da se na hrvaškm še vedno z kočijam vozjo...tud pr njih se vozjo opli (če jih ni še clo več kot pr nas) pa je zanimiv da se še kr vozjo... na temu forumu pa človek res vse doživi...

Za info. kombiji firme za katero delam občasno nardijo mesečno po hrvaški vsaj 1500-2000km pa še vedno vsi delajo normalno, pa noben od šoferjev ne pazi na keri pumpi tanka... tko da ne pretiravejte... tankej pa pel...

Uporabniški avatar
sašo5
Mojster foruma

Kraj: Brežice

Napisal/-a sašo5 To apr 20, 2010 2:31 pm

AU je napisal/-a:Ne vem kje ste dobili provizijo na plačevanje z BA kartico. Jaz je še nikoli nisem plačal edino na domači upravni enoti sem opazil provizijo za plačevanje z BA kartico.

je pa omenjena provizija cca. 1,6EUR za dvige na bančnih avtomatih izven EMU (bankomati, ki ti izvržejo drugačno valuto kot EURE). Za bankomate z EURi pa je provizija ista kot za Slovenijo, če dvigneš na bankomatu druge banke.

Lp

na BA je možno, da jo imajo ponekod - EU in AE sigurno ne (preračunajo po nakupnem tečaju centralne banke in ta tečaj je vedno boljši, kot pa kupit kune v menjalnicah....)

PS je pa nafta še vedno cenejša pri njih, kot pri nas (cca 8 hrk / 7.3 = 1.095 eur)
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 8 gostov