hvala

DrSergioDJ pravi:
ok, k sm ibr prelen (:D), me zanima, ce kdo ve, a mam H1 al H4 luci v bravotu?
hvala
DrSergioDJ pravi:
hvala
ne, kao neke modre gore dole lucke mi lahko en zrihta, pa mi bo dans poslal sliko svojga avta, pa ce kul zgleda, bom vzel
ok, ok, zarometi:D:D
Freshvictim pravi:
Ja kaj xenon zarnicep ridejo manj kot 5000 sit sodec po salamoncu!
SAmo me zanima ce bi kdo vedel kaj bi mogel nato se spremeniti, ker so teli zarometi le malo mocnejse!
xtreme_kadettek pravi:
grehc....em zdej ne vem al ti govoris od "KAO" xseon ali o "PRAVIH" xseon zarnicah...mislim da ne locis najbolj....
Za prave ti ni treba nic menjat...ker zarnica porabi samo 35W in odda manj toplote,tak da ne vidim razloga da bi pokrivilo kaj...potrebujes pa elektroniko da ti dvigne napetost....in to je to....zarnice pa so okoli 20.000,00 sam imajo pa baje 9x daljso zivljensko dobo....princip je isti kot pa v cevni lucki sam da je napetost malce drugacna in pa drug plin...ce si pa mislik une 90w/100w xseon zarnice tam ti pa mislim da bo skor 100% fokus uniclo....ja glede zarometov...fajn je ce je prozoren....to bi jst tudi imel je lepsi....sam pri pravih xseon luceh je to zato da "barva" pride bolj do izraza pa se kao bolj luksuzno je....pa se navadne so malo bolj motne da svetlobo bolj enakomerno razprsi...kar pa xseon ni potrebno ker je svetlobe vec kot dovolj......
xtreme_kadettek pravi:
ja sej se prodajajo glih zarad H4 tudi zarnice z dvema snopoma dolgi/kratki.......tak da to majo reseno....drugac pa zdej najnovejse majo pa ze 8000 luminov.....ZAKON!ja garancija...sej fokus je narejen v obeh primerih enako"tako da odbije svetlobo ven"eno zaromet....ja tam mas pac pol slabsi izkoreistek...
Sam ti si reku da cisti zarometi imajo vsaj 50% boljsi izkoristek svetlobe....sam ce je cist pol ja bolj sveti v ucke...no vsaj po izkunjah....sam zgledajo pa veliko lepse....ja ce bi se dlao to v slo bdobiti bi si jih kr nabavu te xseonke!!cak mogoce bom nasu un link do ta novih 8k luminov xseonk.....aja pa se problem je pol za rezevnimi deli (beri:zarnice)
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov