Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
mflajs
Novinec

Kraj: Goriška

GPS

Napisal/-a mflajs Če jan 08, 2004 2:43 pm

Menda je izšel dodatek zemljevidom za GPS naprave v avomobilih z imenom CroGUIDE 2 (cestna karta Slovenije in Hrvaške).Zanima me ali keri to že ma pa, če je uporabno na sledeči način.Maš naslov (gradnikove brigade 22 Nova Gorica)pa bi rad tja.Ali te potem GPS točno pred vrata pripelje?Ta program majo pri Garminovih aparatih verjetno pa gre tudi na druge.Pred tem je bila priložena le mapa evrope tako, da so se prej videle le glavne ceste po sloveniji ter mesto Ljubljana.
Mflajs

Uporabniški avatar
salesky
Poznavalec foruma

Kraj: Nova Gorica

Napisal/-a salesky Če jan 08, 2004 2:48 pm

Če bi šu še ene par blokov bl gor pa bi pršu do mene. :twisted: :twisted:
The MAN

Uporabniški avatar
mflajs
Novinec

Napisal/-a mflajs Če jan 08, 2004 2:57 pm

Prvo morm zrihtat to zadevo da bo delala pol pa se lahko vidmo.
Mflajs

Uporabniški avatar
andrej777
Poznavalec foruma

Kraj: Telče (Sevnica)

Napisal/-a andrej777 Če jan 08, 2004 7:39 pm

Čist vse po naslovih se mi zdi da še ni. sem bral pred nekaj meseci v CONECTU da so naredil za slo glavne ceste pa postajališča pa se mi zdi da nekaj večjih mest. Pa še to nevem če samo ulice al tut točne naslove.

Naj bi bla pa celotna slovenija do leta cca 2010. Pa ne mislt da je to slabo.Trenutno še ni velik držav ki ima celo državo pokrito.

maky
Moderator foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a maky Če jan 08, 2004 7:43 pm

andrej777 je napisal/-a:Čist vse po naslovih se mi zdi da še ni. sem bral pred nekaj meseci v CONECTU da so naredil za slo glavne ceste pa postajališča pa se mi zdi da nekaj večjih mest. Pa še to nevem če samo ulice al tut točne naslove.

Naj bi bla pa celotna slovenija do leta cca 2010. Pa ne mislt da je to slabo.Trenutno še ni velik držav ki ima celo državo pokrito.

fantje takle sistem za slovenijo obstaja že več kot 3 leta... ima karte za vsa večja mesta...do ulice natančno... karte so na tak način ko so pri telekomu....
samo v osnovi ni to gps sistem ampak sistem za nadzor :wink:
SlikaSlika

Uporabniški avatar
mflajs
Novinec

Napisal/-a mflajs Po jan 12, 2004 7:41 am

Maky a si s tem mislu interaktivni zemljevid slovenije.To si lahko pogledas tudi na
http://212.103.140.243/nvatlas/index2.asp
Tu se prijaviš pa si lahko pogledaš točno kako zgleda tvoja hiška z letala.Najbrž bi se dalo s tem dopolnit GPS tako da mu vstaviš zemljepisno širino pa višino in ti on pokaže kam.Maybe. :D
Mflajs
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 11 gostov