Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
KMX
Poznavalec foruma

Kraj: Kranj

Napisal/-a KMX Ne jan 11, 2004 12:07 pm

hudooo
Styling is not a hobby, it's a lifestyle!
Slika

Uporabniški avatar
andrej777
Poznavalec foruma

Kraj: Telče (Sevnica)

Napisal/-a andrej777 Ne jan 11, 2004 3:41 pm

Jz bom pa mojga buggya zalaufal. pa se bom vozu. pa še ceste ne rabm :!: :!:

Pa še velik cenej bom skos pršu :wink: :wink: :wink: :wink:

Uporabniški avatar
sharker
Nov uporabnik

Kraj: obala

Napisal/-a sharker Ne jan 11, 2004 7:33 pm

sej 2 jurja niti ni tako drago, na lucijskem kartodromu je če se ne motim 3 jurje za 10minut..

Uporabniški avatar
eXtreme
Stalni uporabnik

Napisal/-a eXtreme Ne jan 11, 2004 7:42 pm

kaksnega buggya pa mas to? mal razloz :)

Uporabniški avatar
andrej777
Poznavalec foruma

Kraj: Telče (Sevnica)

Napisal/-a andrej777 Ne jan 11, 2004 8:45 pm

Doma narjen. Prednje in zadnje roke in motor od pejčka drugo pa doma narjeno. S sosedmo sva ga nardila v 8 dneh. Od nule do tega kar videš na sliki. Sva pa res delala od jutra do večera. Pa samo pol ure za južno vmes.

Dve fibrce pa CO2 aparat pa gasa :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

sej je potreben rmonta. Altenator je fuč, frtalar zajbava , navoji za avspuh so fuč na glevi zato se vozm brez avspuha...

Bom šel varjetno po celo novo mašino na odpad pa bo. :cry: :cry: :cry:

Slika
http://users.volja.net/andrejm777/buggy.html

Sej bom zdej pozim še kakšno sliko dal gor.Ketne pa gre tut po 30 CM snega po tranku. Mam tut en 20 min posnetek pa še kje bom naredu samo nevem kako naj dam na net. Po ISDN-ju ne mislem nekaj 10 MB videa pošilat. :cry: :cry: :cry: :cry:

p.s. vozm se pa s tem vseposod. Hosta ,cesta,travniki. Na srečo še nč srečanj z policaji(upam da tako ostane) Smo se pa že zgrešil tut za manj kot 15 s. Me pa zanima kaj bi sploh naredu. No nejprej bi ene 15 min crkaval od smeha. Sevede ča bi me prpravu do tega da bi se ustavu. Sem se že po takem vozu kjer si stric z kosilnco ne upa :lol: :lol: :lol:

Uporabniški avatar
eXtreme
Stalni uporabnik

Napisal/-a eXtreme To jan 13, 2004 9:04 pm

:shock: :o CAR!
no, z mojim bratrancem sva ko sva bila manjsa imela podobno zadevo, le da je bila nizja, in je mela kolesa od obracalnika (velikosti = kot pri samokolnici), motor pa od APN4, razen masine vsi deli buggya narejeni doma... nekoc je stvar prodal, in je bilo konec veselja. nato sva nacrtovala narediti nekaj takelega, ali se vecjega, pa seveda, ni bilo casa...
na bazi cesa pa si zasnoval tegale buggya? kake pa so kaj okvare? pri najinem je bilo vedno kaj narobe :) se voziva 10min, pa nazaj v garazo :P ... nekoc je odpadla guma, drugic je spodaj pocilo ogrodje, tretjic je odpadel izpuh...
kje pa imas prestavno rocico?
ker sva midva imela masino od motorja, so sle prestave naprej in nazaj, tako da sva imela rocino kot pri rallyu, cisto isti nacin, nabijal si jo poleg volana nazaj ali naprej, super zadeva :)
mhm, pejček, to je? koliko ccm masina? e, sem malo premalo casa na svetu, se na te izraze ne spoznam. je problem ko pri nekomu delas, pa poznas slovenske izraze, oni ti pa z nemskimi popacenkami nabija, pa nic neves kaj hoce :lol:
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 18 gostov