Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Vladimir
Novinec

Neki bi uprašu

Napisal/-a Vladimir So nov 30, 2002 1:08 am

A STE ŽE KDAJ BEŽALI PRED POLICIJO (LOHK TUD PEŠ)? PA ČE STE A SO VAS USTAVL, PA KVA SO REKL? :)

[Sporočilo uredil/a Vladimir na dan 30.11.2002 ob 01:10 GMT]
Ajde!!!!
Slika
Norris 771bhp Evolution VII RS

Uporabniški avatar
SOT
Nov uporabnik

Re: Neki bi uprašu

Napisal/-a SOT So nov 30, 2002 4:55 am

Hop Cefizelj pa te mamo...

dolfe
Novinec

Napisal/-a dolfe So nov 30, 2002 8:22 am

Pribl. 3 leta nazaj sem se precej 'dobre volje' peljal z mopedom iz gostilne domov. Ravno zato, da nebi srečal modrih angelov sem se peljal po bližnjici skozi gozd. Pa ni vrag, ko se ozrem nazaj, zagledam policijski avto (bog ve, koliko časa je že za mano vozil!), ko ravno vključi sireno? Kaj sedaj? Prav gotovo si nisem želel pihat, da bi izgubil izpit, pobegnit jima z mopedom seveda nisem mogel, na desni so bili travniki, kjer bi me seveda brez problema ujela, na levi pa je bil v tistem času (jesensko deževje) precej deroč potok in nato gozd.
Ustavil sem se, skočil z mopeda, ki se je prevrnil v potok, napol prebredel, napol preeplaval potok, policaja pa seveda čez potok in za mano. Nekaj sta mi klicala, se ne spomnim kaj, sem bil pač pijan. Seveda nista imela možnosti, da me ujameta, saj nista poznala terena tako kot jaz, poleg tega pa niti nista vedela, v katero smer bom tekel.
Nato sem se za nekaj dni potunhil, preden sem šel z avtom pogledat, kaj se je zgodilo z mopedom. Našel sem ga naplavljenega pod mostom pribl. 1.5km (!) nižje po strugi potoka, naložil sem ga v prtljažnik, odpeljal domov, spihal vplinjač, posušil vžigalni sistem in moped še sedaj brezhibno deluje.

Vladimir
Novinec

Re: Re: Neki bi uprašu

Napisal/-a Vladimir Ne dec 01, 2002 10:54 pm

SOT pravi:
Hop Cefizelj pa te mamo...

:gleda :gleda :gleda :gleda :D
Ajde!!!!
Slika

Gost

Napisal/-a Gost Po dec 02, 2002 9:41 am

Kolega je bežu pred njimi z avtom od šiške, pa do Šentvida, ko se je na končni postaji enke končno vdal, je polcaj pršu do njega in sploh ni omenu, da je bežal, ampak je sam našteval prekrške, ki jih je naredu... verjetno je blo bolj donosno, kot če reče, da je bežal...

Uporabniški avatar
Diesel
Novinec

Kraj: Maribor

Napisal/-a Diesel Po dec 02, 2002 6:57 pm

Hja....enkrat so bežali pred mano,samo da bi pa jaz pred njimi.......hm.....izpod časti.

:) :) :) :)
Slika

Uporabniški avatar
Meggy
Nov uporabnik

Re: Re: Neki bi uprašu

Napisal/-a Meggy To dec 03, 2002 12:16 am

Diesel pravi:
Hja....enkrat so bežali pred mano,samo da bi pa jaz pred njimi.......hm.....izpod časti.

:) :) :) :)

Ne vem kje čast tuki,ko se gre za policaje saj te oni nc kej ne vprašajo al lahko al ne pometajo s tabo, če si prekršek naredu. Poznam 2 tipa,ki sta razmetala 6 policajev ki so prišli do njiju v stanovanje a sta se kljub vsemu predala policiji, ker pac proti njim ni zdravila.Enkrat te ziher dobijo in boš plaču za grehe al pa se boš celo življenje skrivu pod odejo.Kje je pa tuki čast??
A.-P.Don

Vladimir
Novinec

Napisal/-a Vladimir To dec 03, 2002 7:48 pm

Ja resnica. Razen če jim spizdiš u Albanijo :)
Ajde!!!!
Slika

Uporabniški avatar
Meggy
Nov uporabnik

Napisal/-a Meggy To dec 03, 2002 11:34 pm

Albanija bi bla dobra izbira!!!
A.-P.Don

Vladimir
Novinec

Napisal/-a Vladimir Če dec 05, 2002 7:55 pm

Mene so enkrat ustavl, k so frendi skoz okn čike (pjani) metal. Nč resnga. Mi je poj pokazou pot do diskača. LP
Ajde!!!!
Slika
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 6 gostov