Debate, ki niso vezane na ostala področja...

peters
Stalni uporabnik

Kraj: PTUJ

Napisal/-a peters To jan 13, 2004 7:57 am

Tudi sam sem že večkrat anliftal zavorni sistem z ABSom, pa mi je vedno uspelo brez problemov.
Edino veliiiiko olja moraš skos spustit pri vseh 4h kolesih - vstrajnost, pa bo šlo...

Uporabniški avatar
Nu-NRG
Poznavalec foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a Nu-NRG To jan 13, 2004 8:28 am

Jaz sem bil uceraj na servisu. Najprej mi je olje psorkal ven iz posodice nato odpru ventilcke pri kolesih in nato z kompresorjem spustil pritisk preko posodice da je iztisnilo se preostalo olje ven nato pa z pritiskom novega notri. :) Nimam ABS-a :)
Prosim, naredite mi ta forum spet normalen!

peters
Stalni uporabnik

Kraj: PTUJ

Napisal/-a peters To jan 13, 2004 8:51 am

Nu-NRG je napisal/-a:Jaz sem bil uceraj na servisu. Najprej mi je olje psorkal ven iz posodice nato odpru ventilcke pri kolesih in nato z kompresorjem spustil pritisk preko posodice da je iztisnilo se preostalo olje ven nato pa z pritiskom novega notri. :) Nimam ABS-a :)

Tako pač delajo na servisih. Doma pa nimamo priprav na pritisk, pa si moramo pomagati s pumpanjem po pedalu... Gre pa vseeno...

Uporabniški avatar
Lini
Nov uporabnik

Kraj: Hrastnik

Napisal/-a Lini To jan 13, 2004 9:26 am

Čista klasikapo srkaš unga iz posode spucaš kokr gre pol pa k vsakem kolesu posebi. Tolk časa pumpaš in dolivaš da frišna vn prteče. Motor naj bo ugasnjen drgač ni efekta kr se bo olje pomešu.

Uporabniški avatar
Nu-NRG
Poznavalec foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a Nu-NRG Sr jan 14, 2004 12:13 am

peters je napisal/-a:
Nu-NRG je napisal/-a:Jaz sem bil uceraj na servisu. Najprej mi je olje psorkal ven iz posodice nato odpru ventilcke pri kolesih in nato z kompresorjem spustil pritisk preko posodice da je iztisnilo se preostalo olje ven nato pa z pritiskom novega notri. :) Nimam ABS-a :)

Tako pač delajo na servisih. Doma pa nimamo priprav na pritisk, pa si moramo pomagati s pumpanjem po pedalu... Gre pa vseeno...

Sicer se ukvarjam z racunalniki ampak mamo en kompresor za zrak .. lih tolk da masine mal popihamo ko so prasne .. ce si iz lj ali okolice .. lahko komot poklices :P
Prosim, naredite mi ta forum spet normalen!
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 15 gostov