No vidiš pa ti je le uspelo.Upam da bo kdo tuki vedel kaj o tem.So pa republiški testi delikatna zadeva kar se dobavljivosti tiče.
P.S. ops: Taksno temo raje odpri pod "splošna debata" No upam da ti bodo upravniki spregledali saj je to tvoja 1 objava.LP Vinko
Drgač so sedeži v Hondi super tui oprijem imajo vrei samo ta default položaj nelagodno vpliva na moja vretenca,ker iz prejšnih avtov drugih znamk nisem bil navajen ležečega sedenja med vožnjo pr hondah pa je to že po defaultu tak nastavljeno,da imaš glavo tam kjer je sovoznik,sprednji vzglavnik je pa tam kjer imajo druge znamke zadnjega.ツ
weiss ales je napisal/-a:Kje lahko dobim original republiške teste za izpit C in D kategorije?
praviloma nikjer, baje se jih da dobit v avtošoli, če dobr poznaš inštruktorja. sam tega nisem probov, drugač pa je bla na forumu že ena taka tema, kjer sem tud link napisov do CPP testov, k so na netu...
Ja sej to sm jst spraseval za kolega pa se je odloču da bo se sam poskusu srečo.Samme impresionira kakoto da nobeden nima tehreči doma sejso tuki fanti z vseh koncev.Me zanima če bi Hugo kej o tem vedu.Ma kr dost poznanstev.
Drgač so sedeži v Hondi super tui oprijem imajo vrei samo ta default položaj nelagodno vpliva na moja vretenca,ker iz prejšnih avtov drugih znamk nisem bil navajen ležečega sedenja med vožnjo pr hondah pa je to že po defaultu tak nastavljeno,da imaš glavo tam kjer je sovoznik,sprednji vzglavnik je pa tam kjer imajo druge znamke zadnjega.ツ