Sem hotel kupiti navigona 4310Max ali pa 4350Max, vendar je dražji in še jebat se moraš z odklepom navigacije, če hočeš katero drugo dat gor, ima pa tudi karte slabše glede na iGo. Gledal sem tudi Navone, kateri imajo gor original že naloženega iGo8 http://www.navon.si/
Zdej, če boš navigacijo rabil pretežno po Sloveniji, ti priporočam iGo, če pa boš rabil v tujini, recimo Francija, Nemčija.... pa vzemi Navigona.
Nisem imel nikoli nič proti Garminu, vendar me je res že tolikokrat naj...., da sem ga prodal. V Rijeki me je 2x peljal po enih tlakovcih do končne točke, vem pa, da obstaja čist normalna pot do tja...Frendov Garmin (ne vem, kateri....dal je cca 300€ zanj lani) nas je v Franciji tako vodil, da je obup (recimo, je ukazal, naj zavijemo v eno ulico in ko smo jo prevozili, nas je zopet pripeljal na začetek te ulice

Seveda pa lahko vsak kupi tisto, kar hoče, jaz samo svetujem iz lastnih izkušenj...
To navigacijo, katero sem jaz kupil, je seveda no name, zato je tako poceni....sem pa gledal Navona na tistem zgornjem linku in vidim, da imam identično (velikosti 5"), polnilec je isti, držalo je isto, le da na zgornji piše Navon, na moji pa nič, so pa itak vse narejene na Kitajskem, le da jih velike firme naročijo 1000000 kosov in na njih nalepijo svojo nalepko....