Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
nebivedu
Moderator foruma

Kraj: Bogu iza nogu!

Napisal/-a nebivedu Po jul 12, 2010 10:14 pm

Vsak naj prvo pred svojim pragom pomete. Ko bo vsak izmed nas imel v prestavi in gas pohodil, ko se bo prižgala rumena luč (po rdeči), da bo več avtromobilov šlo čez križišče. In ko se bomo ustavl pri zeleni luči, ker bomo dojel, da se ne bo prišlo čez križišče (ne da se bomo rinl v križišče, kjer bomo ovira, ko se bo prižgala rdeča luč za tiste, ki so do sedaj čakali), bomo pa sposobni vozit tekoče tudi po rondojih (takvih in onakvih), do takrat smo pa pač zahojen narod, ki ne vidi dlje zaradi plašnic, ki si jih nadevamo ob vsaki novosti(ki je v tujini standard) in si polena mečemo pod noge za vsako stvar, ki jo sosed bolje naredi od nas.

Uporabniški avatar
adis
Uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a adis To jul 13, 2010 6:42 am

nebivedu je napisal/-a:Vsak naj prvo pred svojim pragom pomete. Ko bo vsak izmed nas imel v prestavi in gas pohodil, ko se bo prižgala rumena luč (po rdeči), da bo več avtromobilov šlo čez križišče. In ko se bomo ustavl pri zeleni luči, ker bomo dojel, da se ne bo prišlo čez križišče (ne da se bomo rinl v križišče, kjer bomo ovira, ko se bo prižgala rdeča luč za tiste, ki so do sedaj čakali), bomo pa sposobni vozit tekoče tudi po rondojih (takvih in onakvih), do takrat smo pa pač zahojen narod, ki ne vidi dlje zaradi plašnic, ki si jih nadevamo ob vsaki novosti(ki je v tujini standard) in si polena mečemo pod noge za vsako stvar, ki jo sosed bolje naredi od nas.

saj veš kaj sva se pogovarjala... pogon na 4x4 i gasa, kdor se odmakne se odmakne kdor se pa ne pa več sreče prihodnjič 8)

počasi tujina prihaja v slo. mar ni bil to naš cilj? povezati svet z slo, tudi na ravni vozniške mentalitete?

Uporabniški avatar
martk
Uporabnik

Napisal/-a martk Ne jul 18, 2010 8:18 am

Meni je zaenkrat všeč. Odpade slalom "pro racerjev", kolona iz zahoda obvoznice.. stvar je varna in predvidljiva. Če znaš brat. Če je bilo prej tako super in oh in sploh, zakaj je vsake pol ure po radiu opozarjal na karambol? Zdaj pa te budale, ki jim je tiste pol minute na semaforju ločnica med srečo in umobolnico jamrajo, ker ne morejo tiščat svojih t.i. dirkalnikov. Pejte še v tunele "driftat", opice. Kolikor sem jaz videl, se ob enem odprtju semaforja zlije ogromno prometa, in tistih "zastojev do kamnika" ne bomo (boste) deležni. Boš pa lahko do minute natančno planiral odhod v službo itd, kar je bila do sedaj loterija.
LP
Martin
bl leti bl se zdi
To je posilstvo! Prav, kam pa greva?

Uporabniški avatar
stench
Poznavalec foruma

Kraj: bilo kuda, kiki svuda

Napisal/-a stench Ne jul 18, 2010 5:25 pm

Meni je kul. Edino problem vidim, če na svojem pasu naletiš na sanjača, ki se premika 20/30 na uro. Je pa še problem, če kiksneš razvrstilni pas (iz kateregaa razloga pač), moraš ven iz rondoja in potem na naslednjem izhodu obrnit, ker v rondoju nesmeš menjat pasov.
Slika

Grega_
Novinec

Napisal/-a Grega_ Po jul 19, 2010 6:51 am

Katastrofa, danes prvič gužva, iz avtoceste (dolenjske smeri) že na klancu čakajo na ta semafor. Sam sem se v 50m 3x ustavil na rdeči in stal 5min zaradi tistega 5sekundnega intervala pa smo šele sredi poletja tako da ko bodo vsi z dopustov...jaooo. To bodo morali poštimati.

Mare77
Novinec

Kraj: Južno od LJ

Napisal/-a Mare77 Po jul 19, 2010 6:58 am

Grega_ je napisal/-a:Katastrofa, danes prvič gužva, iz avtoceste (dolenjske smeri) že na klancu čakajo na ta semafor. Sam sem se v 50m 3x ustavil na rdeči in stal 5min zaradi tistega 5sekundnega intervala pa smo šele sredi poletja tako da ko bodo vsi z dopustov...jaooo. To bodo morali poštimati.

Če sem prav videl, so stali iz te smeri ob 7 uri že na izvoznem pasu hitre ceste :?

Uporabniški avatar
jack86
Uporabnik

Kraj: Dolenjska

Napisal/-a jack86 Po jul 19, 2010 7:57 am

Grega_ je napisal/-a:Katastrofa, danes prvič gužva, iz avtoceste (dolenjske smeri) že na klancu čakajo na ta semafor. Sam sem se v 50m 3x ustavil na rdeči in stal 5min zaradi tistega 5sekundnega intervala pa smo šele sredi poletja tako da ko bodo vsi z dopustov...jaooo. To bodo morali poštimati.

Vem, za živce zgubit. 5 sekundni interval zelene luči... Pa tega svet ni vidu!

umilave1
Novinec

Kraj: Cerknica

Napisal/-a umilave1 Po jul 19, 2010 9:44 am

http://24ur.com/novice/slovenija/pametn ... ljati.html

Pametni semafor nehal razmišljati :D Zato je zelena gorela samo 7 sekund.

Grega_
Novinec

Napisal/-a Grega_ Po jul 19, 2010 11:32 am

umilave1 je napisal/-a:http://24ur.com/novice/slovenija/pametni-semafor-nehal-razmisljati.html

Pametni semafor nehal razmišljati :D Zato je zelena gorela samo 7 sekund.

Ahaaa to je bilo krivo....samo res še v prvo nisem dal pa sem bil 10 avtov zadaj, se je že rdeča prižgala. Bomo videli kmalu, ob naslednji konici kako bo to delovalo.

Uporabniški avatar
ban
Mojster foruma

Napisal/-a ban Po jul 19, 2010 12:57 pm

Ko se bo semafor pokvaril 1x ko ne bo več počitnic, to bo šele štala.
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: Google Adsense [Bot] in 8 gostov