Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
Zorqon
Novinec

Kraj: maribor

Napisal/-a Zorqon Če jan 15, 2004 8:29 pm

Sva se z kolegom peljala proti mb-ju pa so naju policaji prehitevali ki so bili na nujnni vožnji...pa me je kolega je**bal da jih nea upam nazaj prehitet :D ...prehitela sva jih v naselju pri 140 km/h 8)
Na naslednji avtobusni postaji so naju že ustavili...shit happens
Sledil je sodnik za prekrške...mel sem dobrega odvetnika...zadeva je zastarala :D :D :D :D

P.S.
glede največje hitrosti sem slišal da je baje neki avstrijec z audijem RS4 na avtocesti od maribora proti tepanja prehiteval policijsko vectro....baje bi se naj peljal tak hitro da radar ni kazal :shock:
Plavi so še mu komaj položnico na cestninski v tepanju dali..prej ga onidva z vectro (V6) nista dobila
Policaj: " boste pihali??? "
Voznik: " ne, bruhal bom "

Uporabniški avatar
andrej777
Poznavalec foruma

Kraj: Telče (Sevnica)

Napisal/-a andrej777 Če jan 15, 2004 9:55 pm

jz poznam primer ko je en tuki bliz mene doma prjetu v avstriji na radar čez 160!! pa ni bil ob izpit. Ma pa nemško državljanstvo. če bi mel slo bi bil takoj ob izpit.

Na žalost je tako!! :cry: :cry:

Uporabniški avatar
Nu-NRG
Poznavalec foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a Nu-NRG Če jan 15, 2004 10:45 pm

Sicer ne vem ce sme uzet izpit tujemu drzavljanu, po drugi strani pa se osebo v prekrsku kaznuje z zakonom ki je razpolozljiv je tako? Ampak to je pa tud ja .. turistom na polno gledajo skoz prste nam ne. Ko pa mi v kaksni drugi drzavi kej nardimo tolk da te ne zaprejo. No ja .. sej komi cakam da drzava propade :)
Zadnjič spremenil Nu-NRG, dne Pe jan 16, 2004 1:18 am, skupaj popravljeno 1 krat.
Prosim, naredite mi ta forum spet normalen!

Uporabniški avatar
X-Hair
Mojster foruma

Kraj: Fant od Fare

Napisal/-a X-Hair Pe jan 16, 2004 12:42 am

Zorqon je napisal/-a:glede največje hitrosti sem slišal da je baje neki avstrijec z audijem RS4 na avtocesti od maribora proti tepanja prehiteval policijsko vectro....baje bi se naj peljal tak hitro da radar ni kazal :shock:
Plavi so še mu komaj položnico na cestninski v tepanju dali..prej ga onidva z vectro (V6) nista dobila

To vidis so pa moje sanje. :P :P :P
SlikaSlika

Uporabniški avatar
Zorqon
Novinec

Kraj: maribor

Napisal/-a Zorqon Pe jan 16, 2004 7:03 am

Na tujih državljanih policisti največ služijo....ker morajo kazen plačati takoj in ta kazen gre naravnost v žep policistov....poznam kar nekaj primerov, ko so dobili tujce na radar in so jih vprašali kolko denara imajo sabo...če so rekli veliko cifro so veliko plačali...če pa malo cifro pa so malo plačali!!!! :D
Tak da še korupcija vedno živi..po moje :x
Policaj: " boste pihali??? "
Voznik: " ne, bruhal bom "

MaKo
Uporabnik

Napisal/-a MaKo Pe jan 16, 2004 7:12 am

Kako najhitreje doseci, da te policisti peljejo na izredni tehnicni?

Tako, da policijsko V6 Vectro prehiteva POLO 1.4 TDi in mu ta potem le stezka sledi :!: :!:
So enkrat to objavili na TVS ko so kazali posnetke od ProVide!
LP

Uporabniški avatar
X-Hair
Mojster foruma

Kraj: Fant od Fare

Napisal/-a X-Hair Pe jan 16, 2004 12:21 pm

MaKo je napisal/-a:Kako najhitreje doseci, da te policisti peljejo na izredni tehnicni?

Tako, da policijsko V6 Vectro prehiteva POLO 1.4 TDi in mu ta potem le stezka sledi :!: :!:
LP

UUUU to je bilo tudi v eni reviji, glede chip tuninga. Ker ne morejo vedeti ali ga imas ali ne. Da ce pa prileti mimo polo 1.4TDI in da ga potem s tezka sledijo, toliko pameti pa le imajo da jim potegne da tukaj pa nekaj ne bo vredu :har :har
SlikaSlika

MaKo
Uporabnik

Napisal/-a MaKo Pe jan 16, 2004 12:27 pm

X-Hair je napisal/-a:
MaKo je napisal/-a:Kako najhitreje doseci, da te policisti peljejo na izredni tehnicni?

LP

UUUU to je bilo tudi v eni reviji, glede chip tuninga. Ker ne morejo vedeti ali ga imas ali ne. Da ce pa prileti mimo polo 1.4TDI in da ga potem s tezka sledijo, toliko pameti pa le imajo da jim potegne da tukaj pa nekaj ne bo vredu :har :har

Sem preveril ---->> AVTOMAGAZIN je bil!
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: Google [Bot] in 15 gostov