Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
Courage™
Mojster foruma

Kraj: Sitting in the front seat, chillin' around while pimpin' the streets!

Napisal/-a Courage™ Sr jul 07, 2010 8:31 am

Sem glih hoto rect.

Verjamete pa tudi vsemu kar berete...

Marek_
Poznavalec foruma

Napisal/-a Marek_ Sr jul 07, 2010 9:33 am

Jao ste čudni! Ne rabijo bit odjavljeni, da so zapuščeni. In se ne zavedate koliko denarja imajo nekateri ljudje, če imajo zbirke po 200 avtov, se vam zdi, da jih res skrbi kje so pustili enga? Tistih 100k€ jim pomeni kot, če bi jaz pusti žvečilne kje, ki jih ne bi šel iskat.
Morda bo bolj razumljivo, če namesto "zapuščeni" uporabi človek izraz "pozabljeni".

Uporabniški avatar
Polo78
Poznavalec foruma

Kraj: Cockpit

Napisal/-a Polo78 Sr jul 07, 2010 11:14 am

V naši soseski je bil cca. 3 leta nazaj parkiran relativno nov Peugeot 407, ki je stal na istem mestu vsaj tričetrt leta, če ne kar celo leto. Razlog: Bil je kao služben avto od neke firme, uporabnik pa je bil dlje časa službeno v tujini. Danes v krizi dvomim, da bi se še kdo takole preseraval. :roll:
Antiznačkar po prepričanju

Uporabniški avatar
BBS
Uporabnik

Kraj: Kočevje

Napisal/-a BBS Sr jul 07, 2010 11:21 am

Kakor se jaz spomnim, sem ravno pred nekaj časa dobil na e-mail od nekoga podobne slike in je bil naslov: ''Super avtomobili v peščenem viharju''.

Mislim, da sploh niso zapuščeni ali odjavljeni, ampak v Dubaju (kakor že sami veste) je puščava in verjetno so pokriti z peskom iz viharja.

kixs
Stalni uporabnik

Napisal/-a kixs Sr jul 07, 2010 11:51 am

Sem pred casom na neki tuji financni strani bral o teh in podobnih avtih. Poslovnezi v Dubaju so zaradi financne krize, ki je Dubaj se posebej mocno udarila, enostavno avte pustili in odsli domov. Oni niso bili lastniki teh avtov, ker so vecinoma na leasing, placevale pa so jih firme zaposlenih.

lp
Slika

ghandaed
Stalni uporabnik

Napisal/-a ghandaed Sr jul 07, 2010 12:13 pm

Imam pa jaz eno vprašanje. Na našem dvorišču je že skoraj 2 leti parkiran en (očitno zapuščen) Golf brez tablic. Dvorišče je v skupni lasti stanovalcev. Zanima pa me, kako legalno urediti odvoz tega avta (na dvorišču kronično primanjkuje parkirnih prostorov :roll: ). Lastnik je neznan.

Uporabniški avatar
dask
Uporabnik

Napisal/-a dask Sr jul 07, 2010 1:58 pm

belkaena je napisal/-a:Ti avti da so zapuščeni? Dvomim glede na to da so registrirani vsi razen ene treh. Predvidevam, da se tudi v dubaju registriran avto ne šteje kot zapuščen. Prej je to kakšen nateg, glede na to da so prav vsi enako prašni in nekaj popisani.

LP

Ni rečeno, da je registriran. Angleži npr. avto tudi na odpad peljejo s tablicami, sem videl osebno. Tablica je pač gor, zraven pride potem nalepka o tehničnem in zavarovanje.

Uporabniški avatar
a4
Uporabnik

Napisal/-a a4 Sr jul 07, 2010 2:17 pm

ja saj, ker v kakem peščenem viharju ti nanese gor 2 centi peska komot..

Uporabniški avatar
lexer
Novinec

Napisal/-a lexer So jul 24, 2010 10:33 pm

kixs je napisal/-a:Sem pred casom na neki tuji financni strani bral o teh in podobnih avtih. Poslovnezi v Dubaju so zaradi financne krize, ki je Dubaj se posebej mocno udarila, enostavno avte pustili in odsli domov. Oni niso bili lastniki teh avtov, ker so vecinoma na leasing, placevale pa so jih firme zaposlenih.

lp

Tako je.večino teh avtomobilov pač pustijo tam ker jih ne morejo prodati(ali se jim ne splača) in dost jih gre iz države ter jih kar pusti tam.zmeda pač.Ja pred kratkem so bratu iz citroena AX ukradli zadnjo luč ter vlomit so mu hotel-ključavnica je bila poškodovana. ker pač nima tablic gor in pade v oči barabam(ni še uredil prepisa).Spomnim se ko je imel tuš skladišče še v naših krajih pa so imeli starga tovornjaka mercedesa parkiranga(brez tablic) čist so ga razbil in ulomil v kabino...Isto je bilo z firmo IPOZ.kakor so vidli da je zapuščeno so vlomil in pobral use.Njihov moto: uniči kar se da...
https://www.facebook.com/groups/329301260593532/

Uporabniški avatar
mirkec
Nov uporabnik

Napisal/-a mirkec Po jul 26, 2010 6:21 pm

belkaena je napisal/-a:Ti avti da so zapuščeni? Dvomim glede na to da so registrirani vsi razen ene treh. Predvidevam, da se tudi v dubaju registriran avto ne šteje kot zapuščen. Prej je to kakšen nateg, glede na to da so prav vsi enako prašni in nekaj popisani.

LP

Sam tablice imajo pa lepo spucane. ;)

Uporabniški avatar
lexer
Novinec

Napisal/-a lexer Po jul 26, 2010 6:41 pm

https://www.facebook.com/groups/329301260593532/
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: Google Adsense [Bot] in 7 gostov