Torej moja zadeva je bila takale ......
Na krom kljukah se mi pojavili neki fleki, kot bi se krom luščil. Grem jaz k Veit Teamu- v Domžale, kjer sem kupil nov avto, Fiat Bravo-ta. Tip pogleda pa prav da to ni garancija, da to je od kakega močnega čistila al vremenskih zadev, Mu pravm da jaz vem kaj in kako perem da od tega ne more bit, pa se zadovoljim z njegovim odogovorm. Nabodiga len, zadevo poslikam in po mejlu pošljem na generalnega zastopnika in uvoznika za Fiat-e, Avto triglav iz Ljubljane, ter še na par servisom, izmed katerih dobil le nekaj odgovorov. Od tega da to ni garancija, do tega da treba to videt ipd. Odogovrili so mi tudi z Avto Celja. Čez dva dni grem ravno v Celje in se oglasim kar na servisu. G. Jakopin je rekel, da ni treba pogledat ker je tak iz slik razvidno. Je samo skopiral servisno knjižico ter prometno in rekel da bo dal prijavo na Avto Triglav. Naslednji dan me kliče da zadeva že odobrena, in d aima na zalogi 3 kljuke, in ko dobi še zadnjo se bomo zmenili za termin menjave. Sicer sem res menda čakal 3 tedne zaradi ene kljuke, vendar se je splačalo. Danes zjutraj jim pustil avto na servisu, dobil nadomestnega, po službi ga pa šel iskati. Malo me bilo strah da ne bo kj preveč popraskam po avtu, ker sem še na starem bravotu sam menjal kljuke in vem kako to gre. Ampak hvala bogu je bila zadeva odparvljena tako kot mora biti

nočka