Debate, ki niso vezane na ostala področja...

dejan19
Novinec

Napisal/-a dejan19 Če jul 29, 2010 5:53 pm

Prej pač nism biu ziher če more bit al ne pa sm biu brez,če bi pa kdo kej reku bi pa kupu. Itak pa nekodm neki velik čez mejo cirka 2 x na let če..

RS84
Novinec

Napisal/-a RS84 Če jul 29, 2010 6:20 pm

Tud jest sem pozabil na slo nalepko sam sem se spomnil šele ko sem dol prišel mam pa tud še stare tablce.

Sem mel srečo, da me niso ustavli al pa na carini opazli. Sem pa magnetno nalepko kupoval že kar nekaj časa nazaj pa je nisem nikjer dobil a ve mogoče kdo kje se je da kupit pri nas v ok. kk. ali brežic? Ker je nisem nikjer našel.

LP

Uporabniški avatar
Courage™
Mojster foruma

Kraj: Sitting in the front seat, chillin' around while pimpin' the streets!

Napisal/-a Courage™ Če jul 29, 2010 6:57 pm

Na skoraj vseh bencinskih servisih.

Uporabniški avatar
Joie de vivre!
Moderator foruma

Kraj: Gorenja vas

Napisal/-a Joie de vivre! Pe jul 30, 2010 7:34 pm

Jaz jo vedno nalimam na vsak avto in bom to vedno počel, pač sem še iz tistih časov, ko je bil to poseben ritual.

Strokovnjak
Uporabnik

Napisal/-a Strokovnjak Pe jul 30, 2010 7:54 pm

Courage™ je napisal/-a:Če si majstor pa divjas po njihovih cestah potem se ne cudim da vam bo poiskal vsako malenkost ki jo lahko.

Bučke, a? oops
Ja bo pač treba sedaj vsem nalepke kupit in ne se izmikat s takimi izgovori "če, če, če" ... Ne more EU Hrvaški ukazat, da nalepke za oznako države pri njih ni potrebno imeti.

Uporabniški avatar
dolenc46
Novinec

Napisal/-a dolenc46 Pe jul 30, 2010 9:16 pm

Meni tut še niso do zdej težil za nalepko, sem včeraj prišel iz morja na hrvaškem pa ni blo nobenih problemov, mam pa za vsaj slučaj v predalu spravleno magnetno, če bi kej težil.

Uporabniški avatar
Courage™
Mojster foruma

Kraj: Sitting in the front seat, chillin' around while pimpin' the streets!

Napisal/-a Courage™ Pe jul 30, 2010 11:42 pm

Strokovnjak je napisal/-a:
Courage™ je napisal/-a:Če si majstor pa divjas po njihovih cestah potem se ne cudim da vam bo poiskal vsako malenkost ki jo lahko.

Bučke, a? oops
Ja bo pač treba sedaj vsem nalepke kupit in ne se izmikat s takimi izgovori "če, če, če" ... Ne more EU Hrvaški ukazat, da nalepke za oznako države pri njih ni potrebno imeti.

Pridi si v Maribor po nalepko pa ne gnjavi. Al ti jo se dostavim na dom ?

Uporabniški avatar
TrijoAdijo
Mojster foruma

Napisal/-a TrijoAdijo So jul 31, 2010 12:34 am

Courage™ je napisal/-a:
airmike je napisal/-a:
Courage™ je napisal/-a:
TommyGun je napisal/-a:Seveda da rabiš (magnetno) nalepko, saj Hrvaška ni v Evropski uniji.

Tablica z modrim SLO velja samo znotraj EU.

buče

....v omaki z pire krompirjem:

http://www.amzs.si/default.asp?podrocje=7&novica=82

Če mi najdeš človeka ki je bil vsaj opozorjen zaradi nalepke kupim to nalepko za vsakega drzavljana Slovenije.

Magnetno prosim.

p.s.: Pred nekaj leti so hrvati imeli nek trenutek slabosti in so zavračali (med turistično sezono) vsa vozila, ki niso imela te nalepke. Zavračali so tudi tiste,ki so imeli nalepko, vendar je bila poškodovana. No...ta trenutek jih je minil, ko so dobili kontra porcijo....ki je bila večja od njihove :):)

LP!
Italijani izdelujejo testenine, francozi parfume, nemci pivo, azijci riž, američani pa avtomobile.

Uporabniški avatar
maius28
Novinec

Kraj: Gališki slapovi

Napisal/-a maius28 To avg 03, 2010 1:12 pm

No pri meni pa so letos, ko smo šli na morje ( na Jelšanah) lepo povprašali, če imam kaj za prijavit in če imam nalepko SLO. Me je skoraj kap, oziroma sem bil presenečen. Seveda sem jo imel. Ne ta veliko, kot je zahtevana, ampak magnetno. Še sreča, da sem jo dal gor, saj je moja težila, da pretiravam, da ne rabim tega in da kdo bo že gledal. potem je bila tiho in mi je morala dati prav (vsaj enkrat, haha). Nato smo se lepo odpeljali. So pa imeli pred mano Slovaka in Nemca na desni strani, tako da nisem bil edini.

Samo to pravim. Če je treba imet gor, je pač treba in ni važno ali je lepo in estetsko. Tudi vlečno vrv imam skoz v avtu in še par drobnarih (lopatko mislim, s katero se je sin nato v pesku na morju igral :D).

Zanimivo pa je to, da se mi je to že drugič zgodilo. prvič pred 4 leti. Od takrat imam pa tole magnetno, ki jo pač dajem iz avta na avto.

Pa lep dan danes vsem in upam, da res ne bo toče, kot sem malo prej slišal. Si raje sam "spimpam" avto, kot pa mi ga kdo drug.

EDIT: Courage čakam na novo nalepko. Šele sedaj sem prebral. Nikoli ne reci nikoli. :D :D :D
Nikoli ni prepozno.

Uporabniški avatar
reber
Uporabnik

Kraj: Bled

Napisal/-a reber Če avg 05, 2010 3:02 pm

Lansko leto nisem dal nalepke gor (ker sem pozabil) in ni rekel nobeden nič, letos sem jo pa pritisnil gor že doma. Imam magnetno oznako SLO, kupil pred leti na črpalki, imam jo pa kar vedno v avtu, po potrebi jo pritisnem na zadek in je stvar rešena. Zakon je zakon, če pa nihče nič ne reče pa to še ne pomeni, da ni treba oznake.
www.reber.si - www.elektron.si - www.pastir.info

Strokovnjak
Uporabnik

Napisal/-a Strokovnjak Če avg 05, 2010 4:03 pm

Courage™ je napisal/-a:

Bučke, a? oops

Ne hvala, s takimi modeli kot si ti nočem imeti nobenega opravka.

Uporabniški avatar
marko01
Poznavalec foruma

Kraj: Maribor

Napisal/-a marko01 Če avg 05, 2010 5:14 pm

Courage™ je napisal/-a:

Bučke, a? oops

Ne hvala, s takimi modeli kot si ti nočem imeti nobenega opravka.

:har
Lp by Mare
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: Google [Bot] in 7 gostov