Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
Shadez
Novinec

Kraj: Lost in stereo

Napisal/-a Shadez Sr avg 04, 2010 12:13 pm

Ausc je napisal/-a:http://24ur.com/novice/crna-kronika/tovornjakar-in-avtobusar-v-nasprotno-smer.html

Voznja v napacno smer po AC je zgleda postala cisto nekaj vsakdanjega, kar naprej poslusam po radiu, da se folk spet vozi v napacno smer :roll:

Ni mi jasno kako gre še vedno lahko mimo treh ogromnih tabel, na katerih piše napačna smer? :?
Drugače sem pa v nedeljo tud sam vidu, kaj vse tujci ne delajo na naših cestah.. Iz tunela Golovec v Ljubljani ko imaš potem za zavit ali proti Novem mestu ali pa Ljubljana jug je na tistem mostu kjer je levi ovinek neki nemec peljal po odstavnem vzvratno, ker je očitno zgrešil izvoz in se mu ni zdelo vredno iti naprej in v prvem izvozu popraviti smeri... :roll:
Patience is something you admire in the driver behind you and scorn in the one ahead.

Uporabniški avatar
Jerch_
Uporabnik

Kraj: še neustaljen :D

Napisal/-a Jerch_ Sr avg 04, 2010 12:22 pm

AndrejD je napisal/-a:
joztom je napisal/-a:Kar se tiče hitrosti imate pa fejst bolane. V Nemčiji bi 240 peljal, pa nikomur nič žalega, pa tudi zaradi tega ni nobene nesreče več. Pri nas bi pa davkariji na kojne in kubike plačali, na cesti bi se pa pustili "jebat" kot da imaš 126p. Tukaj je debata neskončna. Če že nekaj uradno plačam, naj mi to tudi pustijo konzumirati, saj je demokracija.

Sicer ne poznam te tvoje "Nemčije". Za ono poleg Avstrije in Francije pa ti povem da so kazni ponavadi večje kot pri nas. In marsikje je omejitev 80 - 130km/h... So redki deli brez omejitve.

kako ne poznaš "nemčije"? ogromno odsekov je brez, pazi popolnoma brez omejitev. ampak razlika je, da ko se ljudje pribljižajo tunelom in delu na cesti potem res peljejo tistih 80 oz. 100. in to je kultura. poleg tega pa bo kmalu tudi v italiji na odsekih po novem sem in tja omejitev 150km/h! ker vem, da do +10km/h tam kazni ni, bo to pomenilo, da se boš lahko vozil 160..
ajme majko, hitro zmolit eno, ker to bodo pa že svetlobne hitrosti in se bo sigurno pol ljudi pobilo.

Uporabniški avatar
primozek68
Poznavalec foruma

Napisal/-a primozek68 Sr avg 04, 2010 9:36 pm

ogromno odsekov je brez, pazi popolnoma brez omejitev

Ne ogromno
Že zelo malo, in vse manj... BTW
Sex turns gay people into Mexicans.

Uporabniški avatar
Rey
Novinec

Kraj: Ankaran

Napisal/-a Rey So avg 14, 2010 10:19 am

_furby_ je napisal/-a:
BBoss je napisal/-a:
adis je napisal/-a:
RSI je napisal/-a:
sašo5 je napisal/-a:Kr v to temo dam_kot zanimivost....(verjetnom ste pa itak sami brali....) sem prvo pomislil, da "Gosič" postavlja rekorde, vendar je on šel v na Brač..... :lol:

http://24ur.com/novice/crna-kronika/slo ... dekle.html

PS. me oa dejansko ta Kia zanima :idea: :?:

OFF zakaj pa gosič? oz kdo je gosič?

a kia sploh gre 240? :lol:

Očitno gre :lol: 2.0 Diesla se da enostavno čipat na 170KM pol si pa že bliz, če je še rahel klanček.

http://www.avtomobilizem.com/modules/ca ... r_id=24850
ta KIA bi lahko sla toliko. :lol: samo pa niso tega vjeli

hahaha....pa še tiste dni sem bil ravno na dopustu v okolici Pule :D

in 240km/h v ugodnih razmerah gre :)

Uporabniški avatar
soso
Uporabnik

Kraj: maribor

Napisal/-a soso Ne sep 12, 2010 2:56 pm

A v Velenje - Pesje deluje tista škatla? Ve kdo?

Lp
AH NI NAM LAHKO!
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: Google [Bot] in 7 gostov