grehc pravi:
Ma groza ne koliko je težav z renaulti.je icer res, da jih je kar dost v sloveniji, res čestitam vsem lastnikom te francoske firme, da so priznali, kaj se jim dogaja z avtomobili, zdej me pa zanima, zakaj se o drugih znamkah nič ne sliši. recimo VW je dosti prisoten na našem trgu ali je VW tako kvalitetno narejen ali pa lastniki nočejo povedati, vsekakor pa mislim, da je pri VW in lahko rečem tudi za ford odnos do strank za nekaj razredov višji kot pi renaultu kot slišim, morte se pa zavedati, da so vsi serviserji zviti in ti bodo zamenjali in te recimo okoli prinesli če se le da neglede na znamko.
Jest mam vw in se mi je pred časom zgodilo da se je na minimumu začel zaganjat tje do 3000 obratov pa nazaj do 500 al pa še kej manj, nasednič je paenostavo crknu in ni hotel več vžgat...Ko sem poklical na servis kaj bi utegnilo bit so rekli naj pridem tja in da bojo pogledali...khm kako naj vžgem avto...na porivanje vsi vemo da ni zdravo, ampak vseeno peljem jest avto tja in avto ostane tam dobre tri dni, ok oni snamejo zaganjač in ga zamenjajo z novim, ne dela...probajo starega ( izven motorja )in glej ga vraga dela, zmontirajo not in ne dela...njim nič jasno meni še manj, pravijo da naj pustim avto tam in da me obvestijo...skočim v avto po stvari in kot je v navadi dam ključ v kljuavnico in preveč zavrtim in avto kihne, probam še enkrat in avto vžge...zmenil sem se da mi podaljšajo garancijo na vžig, kajti problem je bil in niso ga odpravli, vejo za njega in nič niso naredili avto je pa bil še v garanciji. od takrat nobenih problemov.