Nekako sem mislil, da delam narobe, če imam sedež v bolj zravnani poziciji (no po nekaterih komentarjih je to potemtakem narobe

Lp
Martiny je napisal/-a:in potem se meni vsi smejijo, ker si dam sedež tolko naprej .. jah, sem pač majhna in je to edina opcija, da lahko lepo (s celim stopalom) pritiskam na stopalke (in ne da jih išeč tam nekje s konicami prstov), pa da z rokami dosežem volan ... samo kaj ko eni 'frajerčki' tega ne štekajo - "haha, imaš sedež naštimam kot kakšna stara mamica" ..
Patrik_A3 je napisal/-a:sam osebno imam sedež nastavljen tako, da se najboljše počutim in pridem lepo sproščeno iz točke a do točke b, torej pač honda style. če bo dovolj silovit trk bom bil jaz enako hin kot nekdo drug ki je sedel tako,kot bi naj bilo pravilno.
Patrik_A3 je napisal/-a:sam osebno imam sedež nastavljen tako, da se najboljše počutim in pridem lepo sproščeno iz točke a do točke b, torej pač honda style. če bo dovolj silovit trk bom bil jaz enako hin kot nekdo drug ki je sedel tako,kot bi naj bilo pravilno.
Martiny je napisal/-a:^^ pa obvezno eno roko samo prislonjeno! na volan, drugo pa ven skozi okno ..
in potem se meni vsi smejijo, ker si dam sedež tolko naprej .. jah, sem pač majhna in je to edina opcija, da lahko lepo (s celim stopalom) pritiskam na stopalke (in ne da jih išeč tam nekje s konicami prstov), pa da z rokami dosežem volan ... samo kaj ko eni 'frajerčki' tega ne štekajo - "haha, imaš sedež naštimam kot kakšna stara mamica" ..
Kalos je napisal/-a:Martiny je napisal/-a:^^ pa obvezno eno roko samo prislonjeno! na volan, drugo pa ven skozi okno ..
in potem se meni vsi smejijo, ker si dam sedež tolko naprej .. jah, sem pač majhna in je to edina opcija, da lahko lepo (s celim stopalom) pritiskam na stopalke (in ne da jih išeč tam nekje s konicami prstov), pa da z rokami dosežem volan ... samo kaj ko eni 'frajerčki' tega ne štekajo - "haha, imaš sedež naštimam kot kakšna stara mamica" ..
Smejejo se ker sami ne znajo pravilno sedet![]()
Čeprav, ko tko kdaj pogledam kakšne stare mamice res pretiravajo, namesto pravilno naslonjene glave na sedež, so za 30 stopinj pomaknjene naprej 10cm od šipe.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov