kiki13 je napisal/-a:Jaz se jo uporabljal prejšno zimo (iz radovednosti sem jo kupil v obiju, najcenejšo). Moram povedati, da zelo greje na sedalnem in ledvenem predelu. Stvar funkcionira in meni se zdi zelo uporabna. Glede uporabe dveh naenkrat (potem moraš kupiti razdelilec) se prepričaj, da ne boš električnega napajanja ali varovalk preobremenil.
Stvar je poceni, probaj, ne bo ti žal. Svetujem ti le, da kupiš takšno, ki ima stikalo za vklop (lansko leto so jih imeli v sparu in mercatorju za 12 €, dve stopnji gretja) in izklop (ni potrebno vedno priklapljati in izklapljati).
Upam, da sem pomagal. Če te zanima še kaj, vprašaj.
reber je napisal/-a:Grelna blazina se mi zdi zelo brez veze, razen če imate avto, kjer vse pušča in piha pri špranjah. Če je mraz, sem pač v bundi, dokler se avto ne ogreje, ne bom pa trdil, da ni fajn, če se premražen vsedeš na toplo.
Raznorazne blazine za pogrnit na sedež so mi štoraste, zato tega ne maram, če bi že hotel to imeti, bi si to zmontiral v sedež, je pa res, da je treba tapetniško razdret in je kar dosti dela, sva s kolegom to naredila, vgrdila neoriginalno grelno tkanino.
Senad je napisal/-a:Ko sem avto kupoval, mi gretje sedežev in podobna oprema ni pomenila veliko, zdaj ko pa imam to opremo, pa mi na kraj pameti ne pade, če bi kupoval drugi avto, da te opreme nebi imel noter.
Ni lepšega ko zunaj dežuje in je 5°, ali celo -X°, se vsedem, vžgem avto, nastavim gretje sedežev, in čez 30s do 1 min že čutim toplo zadaj
(Vem da nimaš nič proti gretju sedežev, saj si tudi na koncu napisal da si sam vgradil)
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov