a4 je napisal/-a:za svojo izjavo sem dobil "opozorilo"
ampak če malo pomislite, imam kar prav.
kaj ljudi žene da imajo ljubljenčke ?
ne glede na to kako dobro skrbite za njih, to njim še vedno ni naravno okolje.
govorimo o psih, psi imajo nagone. nekatere pasme tudi napadalne nagone in tako dalje
po drugi strani je res da starejšim ljudem hišni ljubljenček koristi. ampak ali je to "naravno" tudi za žival ?
nisem zadovoljen da tako kritizirate moj način razmišljanja
in še enkrat: pustimo živali naj živijo v svojem okolju. ni vredu če jih zasužnjimo, dresiramo za SVOJE interese...
mnogo je primerov ko živali vrnejo udarec...
sim je napisal/-a:norc89 je napisal/-a:Moj oče ima željo vozit našega psa z avtom. Ampak ker ima vw tiguana starega eno leto se mu zdi škoda vozit psa v avtu. Imamo bernardinca težek je cca 75-80kg, dlake mu letijo na vse strani še hujše je z slino.
In je danes dobil eno idejo. Zdaj pa naju zanima če to obstaja.
Vsi vemo da se dajo dobit nosilci za vožnjo peciklov, ki se namontirajo na vležno kljuko. Mojega očeta pa zanima če se da kje dobit, neke vrste škatla ki bi se enako lahko zmontirala na avto kot ta nosilec za bicikle.
Nisem vedel v keri del foruma bi dal, tak da se opravičujem če nisem dal v pravo temo.
Zadeva obstaja. Videl na lastne oci v Grciji in v Italiji. zadeva pa je izgledala priblizno takole. V Sloveniji pa zal tega se nisem zasledil.
Mene pa neznansko zanima kje je naravno okolje pudla? In kaj bo v tem okolju jedel? Daj argumentiraj.a4 je napisal/-a:za svojo izjavo sem dobil "opozorilo"
ampak če malo pomislite, imam kar prav.
kaj ljudi žene da imajo ljubljenčke ?
govorimo o psih, psi imajo nagone. nekatere pasme tudi napadalne nagone in tako dalje
po drugi strani je res da starejšim ljudem hišni ljubljenček koristi. ampak ali je to "naravno" tudi za žival ?
nisem zadovoljen da tako kritizirate moj način razmišljanja
in še enkrat: pustimo živali naj živijo v svojem okolju. ni vredu če jih zasužnjimo, dresiramo za SVOJE interese...
mnogo je primerov ko živali vrnejo udarec...
a4 je napisal/-a:kaj ljudi žene da imajo ljubljenčke ?
Po forumu brska: Google [Bot] in 6 gostov