Pozdravljeni
Ima kdo kakšne izkušnje z kopijami originalnih gumijastih tepihov za avto?Zanima me če lepo pašejo v avto ali je vse skupaj "bolj na približno"?
Npr. tole: http://www.kupci.com/slo/megane-ii-gumi-p-320.php
Jaz sem kupil ''platnene'' pri konstillu ze za 2 različna avta. Pasali so v avto kot original in sem zadovoljen z kvaliteto. Glede na to da so bili vsi 4je 25 eur več kot zadovoljen
za svojega bravota sem kupuil po videzu čist iste kot so tile iz linka, spodaj je znak od Gledringa, so bli pa cenej kot orginal . Ravno v sredo ko sem avto in tepihe pral, jih povoham in še vedno je vonj po vaniliji , je pa avto star 2 leti pa 8 mescev
MaRko81 je napisal/-a:Vprašanje...je možno tole kupiti tudi pri njih v logatcu, al samo preko e-trgovine Večkrat grem mimo logatca pa me zanima.
Sem jih glihkar poklical, ker je mene ravno to zanimalo. Se da, samo pri naročilu napiši, da bi imel osebni prevzem pa svoj telefon in email, da te obvestijo kdaj je roba za prevzem. delajo pa od 7:30 do 15:30 oziroma takrat lahko robo prevzameš.
Evo jaz sem jih danes prevzel kar na sedežu podjetja in moram reči, da na prvi pogled so OK, vonj je normalen (se pravi ne zaudarjajo po gumi) in tudi guma je izredno mehka, da se prav lepo prilagodi samim tlom. Tko, da zaenkrat je OK, kolk pa bo zdržala bomo pa še videli.