Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
Patrik_A3
Mojster foruma

Re: Zadnji pogon + zima ??

Napisal/-a Patrik_A3 So nov 13, 2010 3:07 am

corrado92 je napisal/-a:Babo pa taščo zapri v prtljažnik pa se boš rešu treh težav!

se nebi moral bolj strinjat :lol: :lol:
Slika One day......BACK TO BLACK! Slika

Uporabniški avatar
pixie
Novinec

Kraj: Kärnten

Napisal/-a pixie So nov 13, 2010 6:35 am

peroRS je napisal/-a:
moj-avto je napisal/-a:Lansko leto sem videl možakarja z Mercedesom 200E (zadnjim modelom), kako je bil nemočen v snegu, medtem ko so drugi avti nekako premagovali najhuje.Zadnji pogon na Mercedesu ni ubogal volana. Zanimivo pa je to, da je tip z BMWjem brez težav z zadnjim pogonom manevriral po zasneženi cesti.
Ali so za to krive gume ali še kaj?

Elektronika dela čudeže ;)

Sicer pa kot je blo že rečeno. 2 vreči cementa v prtljažnik + dobre gume, pa se da vozit, če le ni nekih hudih klancev :)

pri MBju nažalost ne -.-" 2 leti stare zimske gume+ sneg... le da ni bil sportocoupe ampak karavan, pa nismo prišli... ko smo pa ESP in ASR izključili pa kot po čudežu (nisem jz vozo =) )
Freunde am fahren.

Symon
Poznavalec foruma

Napisal/-a Symon So nov 13, 2010 6:51 am

AXioN je napisal/-a:Kar se tice javnih cest me se nikoli noben sneg ni ustavil. Za dodatno opremo je pozimi lopata v prtlazniku, ampak sem jo vecinoma le posojal. Tko da tiste puncke, ki ob 5cm snega na cesti penite kje za vraga je zimska sluzba, si obujte fajn cevlje in se posluzite javnega prevoza v obliki potniskega vlaka.

To! Cestarji ne morejo vseh cest naenkrat ob prvih 5 cm snega splužiti, če pa kdo ne zna voziti po snegu naj se pa nauči ali pa dobi šoferja/javni prevoz kot pa, da so za vse krivi cestarji.
....100NX GTi redtop....200SX S13 stage2....Clio182....Civic EJ9...Clio200 CUP...

Blade-Z
Nov uporabnik

Napisal/-a Blade-Z So nov 13, 2010 9:59 am

Pa se mi zdi da ljudje ob prvem snegu prav preveč pretiravajo, pa naj bo zadnji ali pa sprednji pogon. Zapade 2 cm snega in kjer je omejitev 90 po ravni cesti, vedno naletiš na ljudi ki vozijo 50 ali pa še manj, kot da bi vozili po minskem polju :roll:

Uporabniški avatar
tristan01
Poznavalec foruma

Kraj: Štajerska

Napisal/-a tristan01 So nov 13, 2010 11:37 am

Blade-Z je napisal/-a:Pa se mi zdi da ljudje ob prvem snegu prav preveč pretiravajo, pa naj bo zadnji ali pa sprednji pogon. Zapade 2 cm snega in kjer je omejitev 90 po ravni cesti, vedno naletiš na ljudi ki vozijo 50 ali pa še manj, kot da bi vozili po minskem polju :roll:

Za tiste ki se vozijo samo k maši enkrat na teden in pa v prvi Mercator/Spar/Tuš po kilo kruha je tako ravnanje upravičeno. Ker njihove izkušnje v veliki večini primerov niso dorastle niti suhi cesti, kaj šele poslabšanim razmeram na cesti, pa tudi 10 let stare zimske gume s 4 mm profila niso primerne razmeram na cesti. Žal pa je tako da v prvem snegu morajo na cesto ravno taki vozniki.

Kar se tiče ostalih voznikov pa potem zgubljamo živce in čas v zastojih ki se naberejo za takimi vozniki.

LP Tristan01
Iskalec resnice in modrosti. Lahko si videl svojo prihodnost. Ostali so te dojemali kot idealista, ki jim sveti pot do lepše prihodnosti.
Naloga, ki si jo prinesel iz prejšnjega življenje:
Dovršitev tvoje naloge s pomočjo starejšim in otrokom. V prejšnje življenje si prišel z namenom pomagati ubogim in nemočnim.

Uporabniški avatar
~toMmy~
Mojster foruma

Kraj: Vinica

Napisal/-a ~toMmy~ So nov 13, 2010 1:29 pm

Se strinjam z zadnjimi tremi posti!

Kar se tiče zadnjega pogona, lahko res elektronika samo škodo dela v snegu, ravno Mercedes ima tako nastavljeno pri prejšnjih modelih.
Slika
"Deutschen sind vielleicht nicht die Humorvollsten, aber wer will schon ein lustiges Auto?"

Uporabniški avatar
Drocky
Poznavalec foruma

Napisal/-a Drocky So nov 13, 2010 3:55 pm

jst sem z zadnjim pogonom ostal v snegu samo na parkirišču. Pa še to je bla moja butasta napaka, ker sem se v cel zamrznjen sneg zagnal z zagretimi gumami z minimalno globino profila(marca, zadnji sneg). za povrh pa se je še zadnji lonec snel z gumice, zarad višine snega. Sem bil kr hud optimist takrat, sam se mi je mudilo pa vsi parkplaci razen tega zasedeni :x
LP Rok
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: Google Adsense [Bot] in 5 gostov