svetujem vsem, ki kaj takega vidite, da ali ukrepate sami ali pa pokličete policijo, da jim jeb* mat**!!
očitno je nesreče premalo vsaj sodeč po dejanjih mladine.
moje dejanje je obrodilo sadove saj je po nekaj minutah tam že bila policija

speedfreak je napisal/-a:Ustavil bi pa jim sam prtisnu par vzgojnih mulariji nevzgojeni.
adis je napisal/-a:speedfreak je napisal/-a:Ustavil bi pa jim sam prtisnu par vzgojnih mulariji nevzgojeni.
sem razmišljal o tem a sem bil predaleč od izvoza in verjemi, da bi hitro uporabil tisto kar imam v prtljažniku
adis je napisal/-a:speedfreak je napisal/-a:Ustavil bi pa jim sam prtisnu par vzgojnih mulariji nevzgojeni.
sem razmišljal o tem a sem bil predaleč od izvoza in verjemi, da bi hitro uporabil tisto kar imam v prtljažniku
abbe je napisal/-a:adis je napisal/-a:speedfreak je napisal/-a:Ustavil bi pa jim sam prtisnu par vzgojnih mulariji nevzgojeni.
nevem kaj je mularija,oz kok so bli stari,sam ce jih je blo par je vecja verjetnost da bi se ti najedu cesa ok pa oni od tebe...
Kegl je napisal/-a:k jim je že tolk dolgcajt bi mogl dat za kazen lopato v roke in kidat po naseljih...od vrat do vrat
adis je napisal/-a:in če kdo mojo varnost ogroža brez kakršnega koli razlogi verjemi, da mu bom hitro pokazal v kaj in koga je dregnil!
grizli je napisal/-a:adis je napisal/-a:in če kdo mojo varnost ogroža brez kakršnega koli razlogi verjemi, da mu bom hitro pokazal v kaj in koga je dregnil!
V konkretnem primeru bi mogoče celo delovalo če bi mularijo malce prestrašil, drugače pa verjemi, da nagla jeza, revanšizem in reakcije v stilu "ti bom že pokazal kdo sem jaz/kaj je prav/kako se to dela",... ipd, ne spadajo za volan in situacijo ponavadi samo še poslabšajo oz. s tem prav nič ne pripomoreš k varnosti v prometu. Me je prav strah takih voznikov, katerim se popolnoma strga samo zaradi kakšne malenkosti. Malo pa že moraš znati obvladovati svoje reakcije - je koristno, v prometu in nasplošno v življenju.
grizli je napisal/-a:Glede tega konkretnega primere se seveda popolnoma strinjam s tabo. Moj komentar je bil mišljen bolj na splošno glede dogajanja v prometu ter nivo kulture in tolerance.
north789 je napisal/-a:Pred parimi minutami videl primer 4je mulci v avtu jih je fajn odnesl v travnik.
TommyGun je napisal/-a:v naših krajih so iz mosta metali kamenje na cesto, sem zapeljal na nadvoz in iz mulčka naredil jojo
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov