[quote="music_man"]Ma usak svoje hvali drgac je pa res d je tut r19 dobra izbira oz clio sam raj 19-ko.
Em tok o ponyu in rikši frendov k je 15 let str in ma 350 k km prov nc ne daje utisa d ma use to zasabo. Pa d naus mislu vozi ga sosolec dejle dobr let prej negov brat 4 leta se prej njuj fotr k ma dej Golfa 4 :P d bos srecn ampak sluzbenga si je pa za firmo kupu accenta Hmm le zakaj ko pa je tko slab pa mu po 300 k km pa se mal se nic ni crknl

. Pa un pony je dau vec ze skoz kt bo ker kol tvoj avto kdaj. K ce bi ti vidu sosolca in negovga brata ko vozta bi se posten zamislu. Verjem mi d nis vidu cloveka k bi avto vec casa vozu z polnimi obrati in ga tiscal do konca, se znjim veckrat obrnil z rocno, namenoma skakal cez lezece polcaje... drgac poraba je pa taka ce se vzdrzi in kokr tok normaln voz mu 1,5 75 km pije 8l na 100 km ce ga tisci kot ponavad 11 12l na 100 km sam to je res tiscanje do podna.
JEEEEEE!!!!! Kupmo si vsi ponije bomo lohk po hostah in njivah dragal pa ne bo nč crknil!!!

Po tvojem je tale pony tok trpežn da da

sploh nimam primerjave!!!!