Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
airmike
Uporabnik

Kraj: Rogaška Slatina

Re: Prvi sneg - imate zgodbo za deliti?

Napisal/-a airmike Če dec 02, 2010 4:49 pm

Jaz sem danes peljal za kolesarjem po nespluženi cesti :roll: omejitev 70......

Uporabniški avatar
matej1357
Novinec

Napisal/-a matej1357 Če dec 02, 2010 5:01 pm

slika sicer od nedelje ampak vseeno :D

Slika

je pa bil mojster z specialko :shock: :shock: :D

Uporabniški avatar
grega983
Poznavalec foruma

Kraj: Fram

Napisal/-a grega983 Če dec 02, 2010 5:05 pm

MateSLO je napisal/-a:Ljudje božjo kaj vse lahka vidiš na cesti te dni. Ljudje vozijo po 30kmh po malo mokri cesti..... potem imaš tudi takšne, ki ne znajo precenit koliko imajo še do desnega roba svojega pasu in se vozijo skoraj po sredini ceste ............... AH!!!!

Potem sem pa danes, ko sem se peljal domov naletel na manjšo kolono. Videl sem 3 avte in potem je bil že ovinek in ker nisem vedel kakšna je situacija sem ostal miren. Bom že počakal... dobro, potem se premaknemo in kaj vidim ko pridem izza ovinka? Pred mano so bili samo štirje avti!!!! In prvi je bil očitno totalno nesposoben oz. imel letne gume oz. imel 11 let stare zimske gume .....
Tip se ni peljal več kot 20kmh, niti ko je bila cesta prosta. Ko je pa nasproti kdo pripeljal je pa tako ali tako bila katastrofa, ker se je tip ustavil in čakal, da ga drugi obvozi....

Ljudje, če niste sposobni vozit v snežnih razmerah oziroma nimate avto pripravljen za zamo pa rajši kakšen avtobus ali pa taxi. Še boljše je pa če grete peš.... malo za rekreacijo :)

Včasih se mi zazdi da nekaterim ob vonju snega na cesti izgine vsa samozavest ter so takoj prepričani da je potrebno voziti s polovično hitrostjo. In potem vidiš na kopni AC ko tovornjakarji prehitevajo kolono avtomobilov :evil:
Lancia Delta Hf T pa Alfa 159 SW 20v pa Alfa 33Permanent 4 pa ......

Uporabniški avatar
BBoss
Poznavalec foruma

Napisal/-a BBoss Če dec 02, 2010 6:22 pm

MateSLO je napisal/-a:Ljudje, če niste sposobni vozit v snežnih razmerah oziroma nimate avto pripravljen za zamo pa rajši kakšen avtobus ali pa taxi. Še boljše je pa če grete peš.... malo za rekreacijo :)

Tale apel nisi objavil na pravem portalu. Dej ga raje na http://www.seniorji.info ali pa na http://www.zadovoljna.si. oops

Uporabniški avatar
pskoda
Mojster foruma

Kraj: Dolenska

Napisal/-a pskoda Če dec 02, 2010 6:30 pm

matej1357 je napisal/-a:slika sicer od nedelje ampak vseeno :D

Slika

je pa bil mojster z specialko :shock: :shock: :D

Pa je imel zimske gume ali ketne gor? :EE :roll:

Uporabniški avatar
~toMmy~
Mojster foruma

Kraj: Vinica

Napisal/-a ~toMmy~ Če dec 02, 2010 6:36 pm

BBoss je napisal/-a:
MateSLO je napisal/-a:Ljudje, če niste sposobni vozit v snežnih razmerah oziroma nimate avto pripravljen za zamo pa rajši kakšen avtobus ali pa taxi. Še boljše je pa če grete peš.... malo za rekreacijo :)

Tale apel nisi objavil na pravem portalu. Dej ga raje na http://www.seniorji.info ali pa na http://www.zadovoljna.si. oops

Babe pa res znajo delat zgago. V petek na dolenjski AC ena gospodična na skoraj praznem odseku na levem pasu s kakšnih 40km/h in kar vztrajala, sploh ne vem če je nekaj minutah opazila, da je kdo za njo! :bow Še kepo sem probal zabrisat(sovoznik) proti njej, ampak za las zgrešil! :D oops Drugače pa 4 ure Lj - Vinica.

Nekateri očitno mislijo, da vsa pravila nehajo veljati, če sneži... v nasprotno smer po avtocesti?!?! :shock:
Slika
"Deutschen sind vielleicht nicht die Humorvollsten, aber wer will schon ein lustiges Auto?"

MateSLO
Novinec

Napisal/-a MateSLO Če dec 02, 2010 9:43 pm

BBoss bi objavil, pa me mine volja do življenja ko samo pomislim, da bi se spuščal v debato na takšnih forumih, ker kaj vse ženske na tistih forumih pišejo je neverjetno :roll:

Uporabniški avatar
pinny
Poznavalec foruma

Kraj: Šoštanj

Napisal/-a pinny Če dec 02, 2010 9:47 pm

Včeraj ko se odpravil na malo potepanja po zasneženih cestah Belih Vod in Slemena nad Šoštanjem, pridem na kraj dogodka, pa so bli že 3 frajerji na drajsanju he he :D
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: Google Adsense [Bot] in 6 gostov