Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Mustang_Girl
Novinec

Kraj: Mars

Napisal/-a Mustang_Girl So jan 24, 2004 1:53 pm

G-4S je napisal/-a:Tam pri avtohiši Moste je to nacionalni šport. Najbolj pa popizdim, ko jih folk pol spusti. Jst se pa zmeri unmu spredi tok na rit limam, da ni šanse da b**** vmes skoči. Če je vrsta je vrsta za vse!!!

@Mustang Girl: a ti na Bežigradu žviš? Ker un križišče Parmova-Samova, je 50m od mojga fotra. Problem je tudi, če greš iz kontra strani na levo proti stadionu in te teli geniji, ki nasproti zavijajo levo po pasu za naravnost kar precej ovirajo....

Ja tam blizu živim. Ali pa takšni geniji, ki vidijo mene z Benzom (grem recimo 60km/h) in potem mi gre zavijat z enim ubogim 100 let starim avtom, ki ne potegne, valda moram spet jaz bremzat. Jaz jih vedno kar pošteno prestrašim, ker tako blizu prinorim, da misli, da bova že skupaj udarla - to samo, če sem ful jezna, drugače pa trobim pol ure, sam kaj ko vsak stran gleda, ko da ni bilo nič. imam pa enake prebliske kot ti - zalimam se na rit, če se kdo kej preveč pametnga dela in vriva.

Aja, ne vem kdo je napisal nekaj o NM tablicah pa te fore...Mene že ne dobiš na tako foro. Če bi jst u NM pršla, bi me sigurno povozil preden spustil (govorim iz slabih izkušenj, mogoče nekateri niso taki).

Uporabniški avatar
super98
Uporabnik

Re: A kdo to izvaja?

Napisal/-a super98 So jan 24, 2004 2:13 pm

tomaz40 je napisal/-a:Zmer bolj pogosto se mi dogaja, da če je naprimer kolona v križišču za na levo, se ena brihtna buča postavi na pas za naravnost, pol se pa v križišču zdrena na pas za levo.
Meni gre to tko zlo na živce da sem se pripravljen tut zaletet vanj. Sej bo on kriv. Zadnjič me je en s Cherookejem pri avtohiši Moste probal tko okol prinest. Pa mu ni glih znesl, ker sem zapeljal tko da se je mogu al ustavt al pa čez pločnik na travo zapeljat(ustavu se je). In pol mi umetniška duša še blenda!!!!!

A kdo tuki tut to dela?

Tomaž

Pa ne mi rečt da nisi nikol nobenga izsilu!!

Pa ostali tut? Kao mi smo pridni. Dejte no še moja mt kdaj koga izsil!
TJUNING PA TO...

Uporabniški avatar
Katrca
Uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a Katrca So jan 24, 2004 2:22 pm

Tok da boste vedl kerga avta se morte izogibat, ko boste že spet izsiljeval prednost.

Ta sicer ni moj (je prelep), mu je pa podobn :wink:

Slika

Dobr izsilš že, ampak ne tko da izsilš 30 avtomobilov, če že samo enga, Pa še to ne v tako velkih križiščih, ker sam kaos nardiš.

Mustang_Girl
Novinec

Napisal/-a Mustang_Girl So jan 24, 2004 2:27 pm

Katrca je napisal/-a:Dobr izsilš že, ampak ne tko da izsilš 30 avtomobilov, če že samo enga, Pa še to ne v tako velkih križiščih, ker sam kaos nardiš.

Točn tko. :D

G-4S

Napisal/-a G-4S So jan 24, 2004 2:31 pm

Na zahtevo uporabnika smo prispevek izbrisali.

Uporabniški avatar
Tomaz40
Poznavalec foruma

Napisal/-a Tomaz40 So jan 24, 2004 3:26 pm

Izsilu sm že kdaj. Priznam. Ampak nikoli zanalašč. Pač trenutek neprisebnosti. Izsilim (če lahko temu tako rečemo) pa velikokrat če čakam na neprednostni cesti da se bom vključil na prednostno, kjer je kolona. Eni vozijo tko kot da dirkava. Te zapira da ja nebi prišel pred njega. Ma zanalašč se zapeljem DIREKT pret tistga. IZ INATA!!!!

Mustang_Girl: pol sva pa skor soseda. sm tut bliz AH Moste

LP Tomaž
Če bi hitrost ubijala, bi bili vsi dirkači že zdavnaj mrtvi.

Mustang_Girl
Novinec

Napisal/-a Mustang_Girl So jan 24, 2004 4:09 pm

G-4S je napisal/-a:Eno je če nekoga izsiliš, drugo je pa da se imaš za več vrednega od ostalih, ki kulturno čakajo v vrsti in misliš, da tebi pa pač ni treba z ostalo "rajo" v vrsti stat.

Tud tepl smo se že v vrsti za trajekt na Hrvaškem, ko so brihtne glave mislile, da njim pa ni treba v vrsti stat :twisted: Pa da ne bo kdo mislu, da zdaj bi pa jaz tepel vse ki to delajo, ampak takrat je bil pretep izzvan, ko je "urivač" naložil na havbo mojga kolega, ki se mu je nastavil, ko ga je hotel nazaj v vrsto poslat.

A kr tepli!?Nič čudnega... No jaz sem tudi zadnjič (no, kakšne dva meseca nazaj) doživela čudno prigodo. Tam ko se pelješ proti kliničnemu od postaje(tam kjer je prvi krožni promet v LJ)je taksist izsilil kar v rdečo, podrajsal v križišču avtobusarja(!) in še en avto. Avtobusar se sploh ni hotu premaknt sam drl se je dol pa popizditise dobival, šofer drugega avtomobila je pa izstopil in nabil taxista po gobcu. Ful sta se neki začela fajtat, pa kr avte butat. Jst sm se kr zaklenila v avto in gledala kaj dogaja. Obrnt itak nisem mogla nikjer(pa še zanimivo je blo..). Kifeljčkov sploh ni blo, vsi so pol kar naenkrat mirno odšli kot da ni nič. A si morte mislt. Joj kaj vse se že dogaja...

Symon
Poznavalec foruma

Re: A kdo to izvaja?

Napisal/-a Symon So jan 24, 2004 5:09 pm

super98 je napisal/-a:Pa ne mi rečt da nisi nikol nobenga izsilu!!

Pa ostali tut? Kao mi smo pridni. Dejte no še moja mt kdaj koga izsil!

Ne nikoli! Na tem forumu smo pošteni, pridni in uvidevni vozniki!! Ne pa barabe kot ti! :P
Drugače pa to dela sošolc (Twingoboy, da ga boste lahko okurcali :twisted: ) in pravi, da ma itak tablico NM in Črnomeljski grb tko, da mu je vse odpuščeno. :roll:
Pa lokaln šofer busa (Moravče-LJ-Moravče-LJ...) Se pelje na pas za levo nakar gre naprej. Pa mu nobedn nič ne upa. Kaj ćeš potniki bi radi hitr pršli na clij (sam celi).
Se mi je pa zadnjič zgodil, da je LPP kar zapeljal na vozni pas iz postaje in Punto pred mano je mogu na drug pas (skor bi se zaletu), da ga ni porinil stranl. Pol je pa sam ven stopu in čist nadrl unga šoferja trole. Prav je imel. Mislm ti šoferji si preveč upajo! :evil:
....100NX GTi redtop....200SX S13 stage2....Clio182....Civic EJ9...Clio200 CUP...

Uporabniški avatar
Nu-NRG
Poznavalec foruma

Napisal/-a Nu-NRG So jan 24, 2004 6:43 pm

No ja .. vceraj se jaz pa punca peljeva od moje sluzbe proti domu. Torej po smartinski iz BTCja proti centru. Na kriziscu kjer je ena mala benzna, je bla pred mano ena fiesta in sva bila oba na skrajno desnem pasu. Torej pas za naravnost in zavijat desno .. potem pa kar na enkrat ne vem iz kje se po najinem levem pasu (torej pas za levo zavijat) pripelje en terenc in fiesto pred mano "odrine" na robnik (voznik je mogu gor zapelat drgac bi trcla) in potem se meni skor pegu dol odbije. Aja na unmu pasu za nasporti pelat je bila gneca .. kwa je folku. Da bi mel en avto ki mi ga ni skoda .. bi pustil da poci. Potem pa se menimo drugace.
Prosim, naredite mi ta forum spet normalen!

Uporabniški avatar
daewoo_rugby
Uporabnik

Napisal/-a daewoo_rugby So jan 24, 2004 6:58 pm

ja v mostah pri avtohiši moste blizu žvim in tam je res že nacionalen šport to, ker tam je ponavad kolona, pa grejo kokr naravnost, pol k je pa zelena pa pred tabo skoč.
Pri men je odvisn učas jim bledam trobm, pa jim pač morim, drugič pa k sm bl u iziy pa spustim.
Spet je odvisn al je lubica, jo spustim, pa se ji še nasmehnm, k je zmedena
če je pa kak mladič iz fužin star 2let pa fura bemfla, takrt pa :twisted: :twisted: :twisted: :D

Uporabniški avatar
Desmodromika
Novinec

Kraj: Tam, kjer sem rad

Napisal/-a Desmodromika So jan 24, 2004 7:26 pm

unikat je napisal/-a:
Desmodromika je napisal/-a:Moč plavih luči namesto možganov ane.

in bogi tisti ki pride k men v roke :twisted:
:lol: :lol: :lol: :P ja, pa kva še
Če gre vse proti tebi, nehaj prehitevat. In se postavi na pravi pas...

Uporabniški avatar
super98
Uporabnik

Napisal/-a super98 Ne jan 25, 2004 1:17 pm

Mustang_Girl je napisal/-a:
Katrca je napisal/-a:Dobr izsilš že, ampak ne tko da izsilš 30 avtomobilov, če že samo enga, Pa še to ne v tako velkih križiščih, ker sam kaos nardiš.

Točn tko. :D

Če jst koga izsilm to nardim s takim stilom in posebno tehniko da ne dojameš kva se je sploh zgodil! :D :D
TJUNING PA TO...

Uporabniški avatar
babyM
Novinec

Napisal/-a babyM Ne jan 25, 2004 1:34 pm

Ahm.....jst iz pasa za naravnost ne zavijam levo, se pa nardi da se postavim na pas za zavijanje levo in pol potegnem naravnost :oops: Sej se tut najde kak junak k blenda pa mu pržgem vse 4 žmigavce pa je kul :lol:
Ko ne moreš pomagat pa nagajaj, važno je sodelovati ;)

Uporabniški avatar
JOYride
Uporabnik

Napisal/-a JOYride Ne jan 25, 2004 1:56 pm

babyM je napisal/-a: se pa nardi da se postavim na pas za zavijanje levo in pol potegnem naravnost :oops:

Sej ce tko dost hitr potegnes, predn ljudje sploh dojamejo da je zelena, u bistvu nobenga ne izsils.
Sm tut jst to ze naredu. :P Po drugi strani (dvojna merila :twisted: ) pa tega men noben ne bo naredu in ce nima kej hudga pod haubo, bo ostal na unmu pasu za levo
:)

dolenc
Novinec

Napisal/-a dolenc Ne jan 25, 2004 2:52 pm

perimund je napisal/-a:Jets jih izvajam ce sem s svojim avtom (NM tablica) ce sem s sluzbenim ali od punce (LJ tablica) tega ne delam.

Tako sa pa naredim smotanga in se peljem po pasu za naravnost pol pa nic ne izsiljujem ampak ustavim in recem joooojj na napacen pas sem prisel in dam L zmigav in vsak k me vidi pravi, "Lej ga smotan je v NM izpit delal nima pojma o voznji!" in me izpusti... se pomaha mi. :twisted: :twisted: :lol:

zdej vem zakaj smo dolenjci - vozniki v ljubljani na takem glasu :P :P :P

ima pa to tudi prednost: 10 m naprej in nazaj (po možnosti pa še ob boku) nikjer nobenga :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Uporabniški avatar
reber
Uporabnik

Kraj: Bled

Napisal/-a reber Ne jan 25, 2004 5:53 pm

Če sem s svojim avtom, potem če me gdo poskuša nesramno izsilit, ne zaviram, raje stopim na gas, pa naj poči ( joj, nisem te videl, kako si me izsilil)
Če pa sem z ženinim avtom, pa tega ne počnem (ker bi potem videl hudiča doma)
Še bolj na jetra mi gre folk, ki na bolj ozki cesti vozi preveč po sredini, jaz pa trmast, potem pa frčijo ogledala in plastika. Jaz sem va ta namen zadevo ojačal, da poka samo pri drugemu. Zapeljem do roba asfalta in ne čez niti centimeter. Če oba pripeljeta dovolj pri robu se z lahoto srečata.
Razmišljam o nakupu enga zgonenga terenca + cevne ojačave okrog in spredaj colo in pol debelostenske na šasijo vozila, namesto kakšnega fancy avta, potem se pa dejmo...
Izsiljujem na cesti pa nikoli, znam se pa vrinit v počasno ali skoraj stoječo kolono, to pa menda ni izsiljevanje.

Uporabniški avatar
andrej777
Poznavalec foruma

Kraj: Telče (Sevnica)

Napisal/-a andrej777 Ne jan 25, 2004 6:45 pm

Jz pa v NM skor vsakič ko zavijan levo enga izsilim. samo jz tako hitro spelam že v oranžno luč da sem jz že ven iz križišča predno on spleje. če nebi tako štartal bi mogu čakat pa celo kolona avtov ki bi pršla nasprot :( :( :( :( :(

Še bolj na jetra mi gre folk, ki na bolj ozki cesti vozi preveč po sredini, jaz pa trmast, potem pa frčijo ogledala in plastika.

ja pri srečevanju je tut velik umetnikov. Včeri sem šu z ene fešte pa vidm avto nasprot pa ozka cesta in na obeh straneh meja. pa sem vidu ene 50 m naprej da se pa meja neha.l avto je bil še ene par 10 m stran od začetka meje in sem reku sej bo ustavu. Ampak neeee un s tvingičom direkt na mene. Ne boste verjel bla je ženska :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: In pol tik pred menoj ustav ene 5 cm od roba asvalta s tem da je blo še zvoženo ene 10 cm na pesek. Se prav mela je na svoji desni še ne 15 cm fore. Jz sem z avtom že skor po meji plezal. Pa pridema s špegli vštric pa vidm da gre za ene 2-3 cm navzkriž. Una tvingiča jz pa meco :lol: :lol: :lol: :lol: sam gasa jz pohodu njej špegu pospravm pa naprej. Revca je kr obstala. :twisted: :twisted: :twisted:

Kaj pa rine kje ko ne gre
It's not the speed that kills, it's the sudden stop that hirts !!
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 20 gostov