G-4S je napisal/-a:Tam pri avtohiši Moste je to nacionalni šport. Najbolj pa popizdim, ko jih folk pol spusti. Jst se pa zmeri unmu spredi tok na rit limam, da ni šanse da b**** vmes skoči. Če je vrsta je vrsta za vse!!!
@Mustang Girl: a ti na Bežigradu žviš? Ker un križišče Parmova-Samova, je 50m od mojga fotra. Problem je tudi, če greš iz kontra strani na levo proti stadionu in te teli geniji, ki nasproti zavijajo levo po pasu za naravnost kar precej ovirajo....
Ja tam blizu živim. Ali pa takšni geniji, ki vidijo mene z Benzom (grem recimo 60km/h) in potem mi gre zavijat z enim ubogim 100 let starim avtom, ki ne potegne, valda moram spet jaz bremzat. Jaz jih vedno kar pošteno prestrašim, ker tako blizu prinorim, da misli, da bova že skupaj udarla - to samo, če sem ful jezna, drugače pa trobim pol ure, sam kaj ko vsak stran gleda, ko da ni bilo nič. imam pa enake prebliske kot ti - zalimam se na rit, če se kdo kej preveč pametnga dela in vriva.
Aja, ne vem kdo je napisal nekaj o NM tablicah pa te fore...Mene že ne dobiš na tako foro. Če bi jst u NM pršla, bi me sigurno povozil preden spustil (govorim iz slabih izkušenj, mogoče nekateri niso taki).