Ja to sem jaz na lastni koži izkuso kako je če te uno iz ceste vrže, ne glih dobesedno. Ko sem iz letnih gum 175 prešalto nazaj na 155, in po naših ovinkah, jutro malo mokrote in že ne nos šel po svoje. Ko sem ga uspel ujet pa me je že ujela zaščitna ograja in sem že mislo, da mi pol levega boka manjka, se ustavim in vidim dokaj majhno udrgnino, ampak nič poviti mi je kr odleglo.
Sicer sem sam imel 1.1ies z 50konji

z 79.000km sem ga kupil je šel prvi dve leti tut preko 160 na ravnini. Punta drug model 1.2 60konjev, sem zadi pusto za dolžino avta. Na suhi cesti skozi naše ovinke, mi ni glih vsak mogo sledit. Je pa res da je mala mašinca mojo "težko nogo kr dobro prenašala. Ampak ko pa mi je šel termostat, in posledično dihtonga na glavi (kr sam menjo ) pol pa ni več šel tak kot v starih časih.
Ima pa hibo rjavenja, in pa tesnila pokrova ventilov. Skupnega imata to ,da moraš oba vsako leto rihtat tako rjo, kot pa tesnilo hehe. Aja pa še zglob v vlilicah tut vsako leto menjavaš vsaj jaz sem mogo. To je tisto nadležno pokanje ,ko voziš po neravninah. Ampak je poceni za 20€ dobiš komplet vilice in zglob, ko enkrat original menjaš, pri katerem se malo zajebavaš zaradi rje, potem ko drugič menjavaš je mala malica. Sicer se dobi tut sam zglob ampak če nimaš preše kupiš komplet pa je toto.