A imaš spet težave z dojemanjem?maky je napisal/-a:to ni delo ampak kraja!!!
delo je vse drugo kot to!
Kdaj se pa lahko strinjaš tudi s svojo beticoNu-NRG je napisal/-a:Desmodromika je napisal/-a:Folk dela, da preživi!Nu-NRG je napisal/-a:Pri nas .. smo enkrat nasli par avtov pred garazami. Kar pomeni ulomil so avte vn zrinl (na cesto pred garazo/blok) parim so pa se avtoradie pokradli
Cist bad scena kaj gre folk delat!!!!!!!
Naj postavim v drugo obliko .. kaksna dejanja gre folk zganjat.
Se strinjam z makijem.
Desmodromika je napisal/-a:A imaš spet težave z dojemanjem?maky je napisal/-a:to ni delo ampak kraja!!!
Desmodromika je napisal/-a:Kdaj se pa lahko strinjaš tudi s svojo beticoNu-NRG je napisal/-a:Desmodromika je napisal/-a:Folk dela, da preživi!Nu-NRG je napisal/-a:Pri nas .. smo enkrat nasli par avtov pred garazami. Kar pomeni ulomil so avte vn zrinl (na cesto pred garazo/blok) parim so pa se avtoradie pokradli
Se strinjam z makijem.
Kva si ti neumen ej, to je še najmanj kar ti lahko rečem. En PO***AN folk pač to dela da prežvi...saj se ti bo čudno zdel samo poznam neki tazga folka, ki krade da svojo rit nafutra...svašta. iN TI MI NAPIŠEŠ TAK VELIK REPLAY POLN nesmisla. Če prvič ne pogruntaš, si še enkrat preberi...pa mogoče še enkrat.maky je napisal/-a:Desmodromika je napisal/-a:A imaš spet težave z dojemanjem?maky je napisal/-a:to ni delo ampak kraja!!!
a jih maš ti???
kraja ni delo!
če se preživljaš z tem,da razšraufuješ vozila tko ob 4 ponočih na parkplacu to ni delo ampak kraja!kakor koli obrneš!!
vem da se nekateri z tem preživljajo ampak še vedno kradejo!
če si ne najdejo pravega dela so pa tudi luzerji in ne delavci! pravi delavec opravlja svoje delo legalno ne pa da skoz gleda za svojim hrbtom kdaj mu bo kdo roko na ramo dal!
me zanima kako bi ti govoril če bi prišel en dan do svojega avta pa bi bil lepo na ceglih pa brez nekaterih vitalnih delov.... dvomim da bi skomignil z rameni in rekel :Folk dela, da preživi!![]()
![]()
maky je napisal/-a:Desmodromika je napisal/-a:Kdaj se pa lahko strinjaš tudi s svojo beticoNu-NRG je napisal/-a:Desmodromika je napisal/-a:Folk dela, da preživi!Nu-NRG je napisal/-a:Pri nas .. smo enkrat nasli par avtov pred garazami. Kar pomeni ulomil so avte vn zrinl (na cesto pred garazo/blok) parim so pa se avtoradie pokradli
Se strinjam z makijem.
ti jo pa lahko kdaj uporabiš... betico namreč!
Desmodromika je napisal/-a:Kva si ti neumen ej, to je še najmanj kar ti lahko rečem. En PO***AN folk pač to dela da prežvi...saj se ti bo čudno zdel samo poznam neki tazga folka, ki krade da svojo rit nafutra...svašta. iN TI MI NAPIŠEŠ TAK VELIK REPLAY POLN nesmisla. Če prvič ne pogruntaš, si še enkrat preberi...pa mogoče še enkrat.maky je napisal/-a:Desmodromika je napisal/-a:A imaš spet težave z dojemanjem?maky je napisal/-a:to ni delo ampak kraja!!!
a jih maš ti???
kraja ni delo!
če se preživljaš z tem,da razšraufuješ vozila tko ob 4 ponočih na parkplacu to ni delo ampak kraja!kakor koli obrneš!!
vem da se nekateri z tem preživljajo ampak še vedno kradejo!
če si ne najdejo pravega dela so pa tudi luzerji in ne delavci! pravi delavec opravlja svoje delo legalno ne pa da skoz gleda za svojim hrbtom kdaj mu bo kdo roko na ramo dal!
me zanima kako bi ti govoril če bi prišel en dan do svojega avta pa bi bil lepo na ceglih pa brez nekaterih vitalnih delov.... dvomim da bi skomignil z rameni in rekel :Folk dela, da preživi!![]()
![]()
nebivedu je napisal/-a:Desmodromika , Maky - Nekdo ki krade, da bo svojo rit nahranil, krade hrano v trgovini in ne avtomobilskih delov - teh najbrž ne je za kosilo. Če bi kradu za to, da bi se nafutru, bi vdrl u trgovino in odnesu hrano.
Pa še če bi dokazal, da res nima za hrano, bi mu tut policaji skoz prste pogledal.
Ker pa se taki ponavad z dobrimi avtomobili vozijo, pa to ni kraja za hrano ampak iz koristoljubja, kar pa ti noben policaj ne bo skoz prste pogledal. Če bi pa sam dobil tipa k vdira sigurno nebi klical policije - prej rešilca, da bi tipa, ki mu je spodrsnl pa je imel zarad tega čudne zlome na obeh nogah in odprto glavo, skup sestavli.
LP
Nebivedu
maky je napisal/-a:tud jaz poznam kar dosti folka ki krade da preživi... ampak to so večina kreteni in lenobe ki ne zdržijo na pravem šihtu več kot 3 dni!! tako da ne ti meni..... vsak si lahko najde šiht! če ne drugače pa naj ceste pometa...al pa na gradbišče kjer itak 50% delavcev delajo na črno... ampak ne... tisti ki krade mu je tako delo itak pretežko in ima rajši lažji zaslužek!
in zase ne mislim da sem neumen... o tebi bom pa raje tiho!
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 19 gostov