Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
Desmodromika
Novinec

Kraj: Tam, kjer sem rad

Napisal/-a Desmodromika Pe jan 23, 2004 9:07 pm

maky je napisal/-a:to ni delo ampak kraja!!!
delo je vse drugo kot to!
A imaš spet težave z dojemanjem?
Če gre vse proti tebi, nehaj prehitevat. In se postavi na pravi pas...

Uporabniški avatar
Desmodromika
Novinec

Napisal/-a Desmodromika Pe jan 23, 2004 9:08 pm

Nu-NRG je napisal/-a:
Desmodromika je napisal/-a:
Nu-NRG je napisal/-a:Pri nas .. smo enkrat nasli par avtov pred garazami. Kar pomeni ulomil so avte vn zrinl (na cesto pred garazo/blok) parim so pa se avtoradie pokradli
Cist bad scena kaj gre folk delat!!!!!!!
Folk dela, da preživi!

Naj postavim v drugo obliko .. kaksna dejanja gre folk zganjat.
Se strinjam z makijem.
Kdaj se pa lahko strinjaš tudi s svojo betico :wink:

maky
Moderator foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a maky Pe jan 23, 2004 9:17 pm

a jih maš ti???
kraja ni delo!
če se preživljaš z tem,da razšraufuješ vozila tko ob 4 ponočih na parkplacu to ni delo ampak kraja!kakor koli obrneš!!
vem da se nekateri z tem preživljajo ampak še vedno kradejo!
če si ne najdejo pravega dela so pa tudi luzerji in ne delavci! pravi delavec opravlja svoje delo legalno ne pa da skoz gleda za svojim hrbtom kdaj mu bo kdo roko na ramo dal!

me zanima kako bi ti govoril če bi prišel en dan do svojega avta pa bi bil lepo na ceglih pa brez nekaterih vitalnih delov.... dvomim da bi skomignil z rameni in rekel :Folk dela, da preživi! :!: :wink: :wink:
SlikaSlika

maky
Moderator foruma

Napisal/-a maky Pe jan 23, 2004 9:19 pm

Nu-NRG je napisal/-a:
Nu-NRG je napisal/-a:Pri nas .. smo enkrat nasli par avtov pred garazami. Kar pomeni ulomil so avte vn zrinl (na cesto pred garazo/blok) parim so pa se avtoradie pokradli
Folk dela, da preživi!

Se strinjam z makijem.

ti jo pa lahko kdaj uporabiš... betico namreč!
SlikaSlika

Uporabniški avatar
Desmodromika
Novinec

Napisal/-a Desmodromika Pe jan 23, 2004 9:34 pm

maky je napisal/-a:

a jih maš ti???
kraja ni delo!
če se preživljaš z tem,da razšraufuješ vozila tko ob 4 ponočih na parkplacu to ni delo ampak kraja!kakor koli obrneš!!
če si ne najdejo pravega dela so pa tudi luzerji in ne delavci! pravi delavec opravlja svoje delo legalno ne pa da skoz gleda za svojim hrbtom kdaj mu bo kdo roko na ramo dal!

me zanima kako bi ti govoril če bi prišel en dan do svojega avta pa bi bil lepo na ceglih pa brez nekaterih vitalnih delov.... dvomim da bi skomignil z rameni in rekel :Folk dela, da preživi! :!: :wink: :wink:
Kva si ti neumen ej, to je še najmanj kar ti lahko rečem. En PO***AN folk pač to dela da prežvi...saj se ti bo čudno zdel samo poznam neki tazga folka, ki krade da svojo rit nafutra...svašta. iN TI MI NAPIŠEŠ TAK VELIK REPLAY POLN nesmisla. Če prvič ne pogruntaš, si še enkrat preberi...pa mogoče še enkrat.

Uporabniški avatar
Desmodromika
Novinec

Napisal/-a Desmodromika Pe jan 23, 2004 9:37 pm

maky je napisal/-a:
Nu-NRG je napisal/-a:
Folk dela, da preživi!

Se strinjam z makijem.

ti jo pa lahko kdaj uporabiš... betico namreč!
:lol: :lol: :lol: Aja, če me že hočeš kdaj zajebat, vsaj za en spodoben post prej spravi :wink: Ker bom nekega dne umrl od smeha :lol: :lol: :lol: :lol:

maky
Moderator foruma

Napisal/-a maky Pe jan 23, 2004 9:39 pm

maky je napisal/-a:

a jih maš ti???
kraja ni delo!

Kva si ti neumen ej, to je še najmanj kar ti lahko rečem. En PO***AN folk pač to dela da prežvi...saj se ti bo čudno zdel samo poznam neki tazga folka, ki krade da svojo rit nafutra...svašta. iN TI MI NAPIŠEŠ TAK VELIK REPLAY POLN nesmisla. Če prvič ne pogruntaš, si še enkrat preberi...pa mogoče še enkrat.

tud jaz poznam kar dosti folka ki krade da preživi... ampak to so večina kreteni in lenobe ki ne zdržijo na pravem šihtu več kot 3 dni!! tako da ne ti meni..... vsak si lahko najde šiht! če ne drugače pa naj ceste pometa...al pa na gradbišče kjer itak 50% delavcev delajo na črno... ampak ne... tisti ki krade mu je tako delo itak pretežko in ima rajši lažji zaslužek!

in zase ne mislim da sem neumen... o tebi bom pa raje tiho!
SlikaSlika

Uporabniški avatar
Desmodromika
Novinec

Napisal/-a Desmodromika Pe jan 23, 2004 9:58 pm

O.K dovolj prerekanja v stilu vaških najstnikov in grem. Tudi letni kvoti svojega debilizma sem zadostil.
Še ena kljukica pri opravljenih stvareh.

Uporabniški avatar
Župa
Stalni uporabnik

Napisal/-a Župa Pe jan 23, 2004 10:51 pm

sam da ga pa tkole u garaži. f**k.
to je pa ful grdo

lp

Uporabniški avatar
matevz
Novinec

Kraj: Kropa

re

Napisal/-a matevz Po jan 26, 2004 7:20 am

ja 2 dni me ni blo,ja zdej ma brat focusa iz renta car.vse je prijavljeno,kaj pa bo pa sam bog ve.avto bodo poštimal,tko da se bo uredilo.hvala za vse nasvete.če pa kdo kej vid al pa sliš naj pa kontaktira :D

Uporabniški avatar
matevz
Novinec

re

Napisal/-a matevz Po jan 26, 2004 7:21 am

ja 2 dni me ni blo,ja zdej ma brat focusa iz renta car.vse je prijavljeno,kaj pa bo pa sam bog ve.avto bodo poštimal,tko da se bo uredilo.hvala za vse nasvete.če pa kdo kej vid al pa sliš naj pa kontaktira :D

Uporabniški avatar
nebivedu
Moderator foruma

Kraj: Bogu iza nogu!

Napisal/-a nebivedu Po jan 26, 2004 8:58 am

Desmodromika , Maky - Nekdo ki krade, da bo svojo rit nahranil, krade hrano v trgovini in ne avtomobilskih delov - teh najbrž ne je za kosilo. Če bi kradu za to, da bi se nafutru, bi vdrl u trgovino in odnesu hrano.
Pa še če bi dokazal, da res nima za hrano, bi mu tut policaji skoz prste pogledal.
Ker pa se taki ponavad z dobrimi avtomobili vozijo, pa to ni kraja za hrano ampak iz koristoljubja, kar pa ti noben policaj ne bo skoz prste pogledal. Če bi pa sam dobil tipa k vdira sigurno nebi klical policije - prej rešilca, da bi tipa, ki mu je spodrsnl pa je imel zarad tega čudne zlome na obeh nogah in odprto glavo, skup sestavli.

LP
Nebivedu

maky
Moderator foruma

Napisal/-a maky Po jan 26, 2004 10:10 am

nebivedu je napisal/-a:Desmodromika , Maky - Nekdo ki krade, da bo svojo rit nahranil, krade hrano v trgovini in ne avtomobilskih delov - teh najbrž ne je za kosilo. Če bi kradu za to, da bi se nafutru, bi vdrl u trgovino in odnesu hrano.
Pa še če bi dokazal, da res nima za hrano, bi mu tut policaji skoz prste pogledal.
Ker pa se taki ponavad z dobrimi avtomobili vozijo, pa to ni kraja za hrano ampak iz koristoljubja, kar pa ti noben policaj ne bo skoz prste pogledal. Če bi pa sam dobil tipa k vdira sigurno nebi klical policije - prej rešilca, da bi tipa, ki mu je spodrsnl pa je imel zarad tega čudne zlome na obeh nogah in odprto glavo, skup sestavli.

LP
Nebivedu

točno to!
kot da bereš moje misli...
SlikaSlika

Uporabniški avatar
nebivedu
Moderator foruma

Kraj: Bogu iza nogu!

Napisal/-a nebivedu Po jan 26, 2004 11:26 am

Maky mislim da ima iste misli glede nekaterih stvari kar nekaj ljudi na tem forumu.

LP
Nebivedu

Uporabniški avatar
habbich
Poznavalec foruma

Napisal/-a habbich Po jan 26, 2004 11:48 am

Desmodromika, dej zalet se z glavo u zid, bos mogoce bolj pametne ven metal

Tisti k kradejo so navadni luzerji, supki, lenobe, ki se jim ne da nic delat, zivijo na socialni. Poznam ogromno takih... Sem enga uprasu zakva si ne zrihta sihta, je reku: pod 150K na mesec ne grem delat...Pa se osnovno ma komej narjeno...ccc..!!

Ti garas cel let da si muzko ustimas u avtu, poj ti pa eni kekci odnesejio vse v eni noci :evil: :evil: :evil:

Take bi jest mucu z elektriko :twisted:

Uporabniški avatar
X-Hair
Mojster foruma

Kraj: Fant od Fare

Napisal/-a X-Hair Po jan 26, 2004 12:31 pm

maky je napisal/-a:tud jaz poznam kar dosti folka ki krade da preživi... ampak to so večina kreteni in lenobe ki ne zdržijo na pravem šihtu več kot 3 dni!! tako da ne ti meni..... vsak si lahko najde šiht! če ne drugače pa naj ceste pometa...al pa na gradbišče kjer itak 50% delavcev delajo na črno... ampak ne... tisti ki krade mu je tako delo itak pretežko in ima rajši lažji zaslužek!

in zase ne mislim da sem neumen... o tebi bom pa raje tiho!

Slika
SlikaSlika

Uporabniški avatar
andrej777
Poznavalec foruma

Kraj: Telče (Sevnica)

Napisal/-a andrej777 Po jan 26, 2004 7:19 pm

Poznam enga. ne krade (še) avtomobilov amapk skos pa krade kaj na malo iz trgovin pa to. samo to en enkrat na mesec ampak iz dneva v dan. In ko smo mu z prjatli govorl da je prfukjen je reku da je to njemu adrenalin ko kej ukrade. milsm če je ta normalen, mu bom dal adrenalin ,najraj bi ga na mestu prpalu čeprav je kao frend.

Folk gleda preveč filmov. Če hoče adrenalin naj se gre po hribu z kolesom spustit pa se nej razuje. Ne pa da samo drugm škodo dela.
It's not the speed that kills, it's the sudden stop that hirts !!

Uporabniški avatar
matevz
Novinec

re

Napisal/-a matevz To jan 27, 2004 7:42 am

mal ste zašli iz teme ampak v redu,važn da debata laufa.če bo kdo kej vidu al pa zvedu naj kle napiše,čeprov vsi vemo kok je možnosti za to. :wink:
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 19 gostov