valle-leon je napisal/-a:Hippo, noben ne posplošuje.Govorim iz izkušenj naročanja. Če bi pri nas stvari vsaj polovično štimale tako kot štimajo v tujini, in če ne bi bile stvari pri nas tudi po 100% dražje, ne bi bilo problemov.
Pa ne mislim sedaj tebe osebno, govorim na splošno.
Dokler pa bodo stvari potekale tako kot potekajo sedaj v sloveniji( so izjeme), se bom še vedno veselil rumenega kombija ( DHL ) ali pa belega DPD), ki mi vozijo stvari iz tujine...
lp
lahko ti povem, da tudi slovenci niso več tako zadaj.
primer.. zadnjič kupil pri enem prodajalcu lcd touchscreen. sem ga poklical, povedal, da ima pač previsoko ceno in da je na ebayu precej nižja cena. in sem rekel, da ker ga ima na zalogi sempripravljen dati nekaj, da bo lahko živel ne pa 40% marže.. pa sva se hitro dogovorila.
kmalu sem kupil pri znanem slo spletnem trgovcu iz gorenjske par kablov, konektorjev in še malenkosti. lepo so me vse obvestili po smsu in mailu, kdaj predvidoma bo in res je bilo tako. cene pa so zelo oziroma vedno bolj konkurenčne.
res pa je, da če se kupuje kaj specifičnega moč trga odigra svojo vlogo in takrat pač kliče ebay..