Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
matcho
Uporabnik

Vakumsko ravnanje pločevine

Napisal/-a matcho Sr jan 21, 2004 10:32 pm

Mene zanima kje v MB ali bližnji okolici je kak mojster ki se ukvarja s temi zadevami.

Rad bi namreč da bi mi z vakumom potegnili ven dve majhni vdolbinici (ki sta nastali verjetno na parkplacu zaradi velike pazljivosti odpiranja vrat na sosednjem avtomobilu).

Poleg tega me pa zanima če je to sploh zdravo za barvo ali za karkoli drugega na kar bi lahko ta zadeva vplivala.
Slika

Uporabniški avatar
MGsax
Mojster foruma

Kraj: Maribor

Napisal/-a MGsax Sr jan 21, 2004 10:56 pm

za vakumsko izravnavo prvič slišim. se pa ravna tako da se z neko malo špičasto "palico" pritisne na nasprotni strani in se tako zravna. potrebno mnogo občutka. kdo pa to v slo dela pa ne vem
SlikaSlika
če te zanima powerlifting ali strongman tekme klikni -
Stran za najmočnejše

Uporabniški avatar
robertos_664
Uporabnik

Napisal/-a robertos_664 Če jan 22, 2004 11:02 pm

en avto ličar v miklavžu dela te stvari. moraš pa it takoj za semaforji desno če greš proti ptuju in potem pri naslednjem križišču spet desno po makadamu ene 100m.

Uporabniški avatar
Courage™
Mojster foruma

Kraj: Sitting in the front seat, chillin' around while pimpin' the streets!

Napisal/-a Courage™ Če jan 22, 2004 11:15 pm

robertos_664 je napisal/-a:en avto ličar v miklavžu dela te stvari. moraš pa it takoj za semaforji desno če greš proti ptuju in potem pri naslednjem križišču spet desno po makadamu ene 100m.

Am jaz sn blizu doma pa nea vem kam si ga poslal zaj :):) Malo bol natančno mu povej te vsaj :p

CyberMedo
Nov uporabnik

Napisal/-a CyberMedo To jan 27, 2004 12:08 pm

Meni so vdolbino vakumsko ravnali pri Integra/Arden (BMW/Toyota) na Ptujski. Sicer nimam pojma, če majo stroje v svoji delavnici ali majo kake podizvajalce, ampak lahko ti povem, da je blo lepo narejeno.
P.S. Ta delavnica ima nenormalno visoke cene - meni je zavarovalnica častla, tak da se nisem sekiral, ampak za samoplačnike je pa to po moje predrago. No, sicer je pa to tvoja odločitev.
LP

Uporabniški avatar
matcho
Uporabnik

Napisal/-a matcho To jan 27, 2004 2:25 pm

robertos_664 je napisal/-a:en avto ličar v miklavžu dela te stvari. moraš pa it takoj za semaforji desno če greš proti ptuju in potem pri naslednjem križišču spet desno po makadamu ene 100m.

To vem kje je, ker je enkrat kolega barvo tam kupoval. Tnx
Slika
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 20 gostov