To je stara šola, bolj sladek kot je, več minusa zdrži!

GT_Turbo17 je napisal/-a:...Včeraj sem v službi zalotil sodelavaca, ki je stranki z šlauhom ven vlekel antifriz iz posodice za pranje stekel (pač ženska falila, ker je misla da je vsaka plava tekočina vitrex).
...
GT_Turbo17 je napisal/-a:...Baje je smrtna doza en deci... no ampak od tega dogodka je preteklo več kot 24 ur in on se še vedno počuti OK...
LP
esem je napisal/-a:GT_Turbo17 je napisal/-a:...Včeraj sem v službi zalotil sodelavaca, ki je stranki z šlauhom ven vlekel antifriz iz posodice za pranje stekel (pač ženska falila, ker je misla da je vsaka plava tekočina vitrex).
...
Sploh ni nujno, da je tako. Enkrat septembra ali oktobra so imeli v LeClercu akcijo in so imeli dve 5l kantici. Na eni je v fr. jeziku pisalo antifriz, na drugi pa "vitrex" - veliko večji napisi v slo. jeziku pa so bili za obe isti (ali vitrex ali antifriz, ne spomnem se). Podobno napako sem pred leti enkrat videl v Sparu.
Naši trgovci ne samo zavajajo, znajo bit tudi življenjsko (ali za motor) nevarni.
_BANDIT_ je napisal/-a:Povej mu, da je konec z njim....
J.ajca se mu bodo posušila, potem pa odpadla..........
_BANDIT_ je napisal/-a:Povej mu, da je konec z njim....
domi je napisal/-a: Preberite ga posebej za bencin ker smo dnevno v stiku z njim. RAKOTVORNO
lp
monster_d je napisal/-a:_BANDIT_ je napisal/-a:Povej mu, da je konec z njim....
![]()
grenki je ko pes, še maš kar lep čas v ustah ogabn okus.
vsak ga je že spil pa vsak je ostal živ.
lp
Po forumu brska: Google Adsense [Bot] in 6 gostov