Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Marek_
Poznavalec foruma

izgubljena servisna...

Napisal/-a Marek_ So jan 15, 2011 5:46 pm

Zdravo, med čiščenjam avta sem prišel do neprijetnega presenečenja in sicer ne najdem več torbice v kateri so bila vsa navodila, kode in žal tudi servisna. Vse sem obrnil naokrog a torbe nikjer. Zanima me, če imajo na servisu evidenco servisiranja in če je možno, da to vpišejo v novo servisno?
Hvala

Uporabniški avatar
black
Poznavalec foruma

Re: izgubljena servisna...

Napisal/-a black So jan 15, 2011 6:07 pm

Imajo, načeloma pa avto ne bo nič slabje delal brez servisne knjige :lol:

Marek_
Poznavalec foruma

Napisal/-a Marek_ So jan 15, 2011 6:11 pm

Problem je garancija in seveda, ko bom avto prodajal...

Uporabniški avatar
f.taunus
Uporabnik

Kraj: Ptuj-Ormož

Napisal/-a f.taunus So jan 15, 2011 6:26 pm

Servisna se ne more kar tako izgubiti, saj ni to neka 1 kvadratni centimeter velika spominska kartica, ampak cela knjiga. Če je servis bil zadnji, ki je uporabljal tvojo servisno knjigo, malo njih povprašaj kam so ti jo skrili.

MrOizo
Nov uporabnik

Napisal/-a MrOizo So jan 15, 2011 10:29 pm

dobi se duplikat (saj pri vw je tako) in sicer dobiš prazno servisno knjigo. na drugi strani je nalepka kjer piše, da je duplikat.na nalepki je tudi napisan je tip vozila, št šasije, datum zadnjega servisa in število km pri zadnjem servisu.

Uporabniški avatar
Jerch_
Uporabnik

Kraj: še neustaljen :D

Napisal/-a Jerch_ So jan 15, 2011 11:14 pm

v najslabšem primeru lahko lastnik dobi na servisu kronologijo servisov sprintano in poštemplano od servisa.. najhitreje in najceneje

Burekdober

Napisal/-a Burekdober Ne jan 16, 2011 1:00 am

black je napisal/-a:Imajo, načeloma pa avto ne bo nič slabje delal brez servisne knjige :lol:

+1 :D

Marek_
Poznavalec foruma

Napisal/-a Marek_ Ne jan 16, 2011 5:26 pm

Hvala za odgovore. Vem, da se take stvari težko izgubijo, ampak iz izkušenj pri podobnih primerih lahko pričakujem, da je ne bom več dobil nazaj. Bi se pa dalo dobit novo poštempljano? Ali je to prevelik napor zaposlenih na servisu?

Uporabniški avatar
Jerch_
Uporabnik

Kraj: še neustaljen :D

Napisal/-a Jerch_ Ne jan 16, 2011 5:31 pm

Ceed je napisal/-a:Hvala za odgovore. Vem, da se take stvari težko izgubijo, ampak iz izkušenj pri podobnih primerih lahko pričakujem, da je ne bom več dobil nazaj. Bi se pa dalo dobit novo poštempljano? Ali je to prevelik napor zaposlenih na servisu?

se mi zdi preveč osebno vprašanje.. odvisno od posameznega servisa!
sej se vse najde. sem bil v isti situaciji kot ti in sem hodil eno leto s sprintanimi papirji okoli, dokler nisem najdu spet. pa tudi če menjaš servis imajo v računalniku. poleg tega pa ko prodajaš, daš avtohiši za kavo če si redna stranka in se lahko pred morebitnim kupcem naredi izpisek.. tako da. jst se nebi več sekiral za to, ker meni kot kupcu s. knjiga nič ne pomeni. več pa kakšna dobra diagnostika. vizuelna in softwareska..

Uporabniški avatar
klemenvk
Novinec

Napisal/-a klemenvk To jan 18, 2011 11:11 am

Ceed je napisal/-a:Hvala za odgovore. Vem, da se take stvari težko izgubijo, ampak iz izkušenj pri podobnih primerih lahko pričakujem, da je ne bom več dobil nazaj. Bi se pa dalo dobit novo poštempljano? Ali je to prevelik napor zaposlenih na servisu?

Kot ti je Jerch_ napisal (pa že nekateri prej) - dobi samo izpis na pooblaščencu (vseh servisov in posegov) pa ti ga naj poštemplajo pa je OK kot referenca pri prodaji in garancija.

LP
-----------------------------------
Audi 80 (B3) 1.6 TD (l. 1991)
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: Google Adsense [Bot] in 6 gostov