Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
Bel-Tirid
Poznavalec foruma

Kraj: Bled

Re: je dizajn umetnost ?

Napisal/-a Bel-Tirid Po feb 07, 2011 11:23 am

Zakaj, še nisi videl ko nastavijo 20 velikih listov, nato vzame čopič in šprica po njih. Tisti ki najbolje izpadejo gredo v prodajo in se prodaja kot umetnina. Zame je ta zadeva ista kot drek v školjki, drek je mogoče še bolj umetniški, ker premore več barv :D

Zbiram umetnine, od slik, kipov, militarij, starega pohištva.... in vem kateri stvari se reče umetnina in kateri risba.
Če ti praviš da naprimer ferarri ni umetnina, ampak tista risba flekov pa je, potem je tvoja izjava totalno butasta.

LP
Slika Slika

Uporabniški avatar
cruiser1
Poznavalec foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a cruiser1 Po feb 07, 2011 12:33 pm

Bel-Tirid je napisal/-a:
Če ti praviš da naprimer ferarri ni umetnina, ampak tista risba flekov pa je, potem je tvoja izjava totalno butasta.

Jaz pravim, da Ferarri NI umetnina, kar se pa tiče risbe flekov pa ne morem rečt, ker ne vem za katero risbo gre. Sem pa videl nekaj takih "poflekanih" umetnin in priznam, da tudi meni niso nič posebnega. Sem pa enkrat na neki razstavi v Benetkah naletel na tako, kot praviš "risbo flekov", ki mi je bila zanimiva in celo mičken všeč. Ampak soditi o tem ali je bilo tisto umetnina si jaz ne upam, ker se premalo spoznam na to.

Uporabniški avatar
Bel-Tirid
Poznavalec foruma

Kraj: Bled

Napisal/-a Bel-Tirid Po feb 07, 2011 6:17 pm

cruiser1 je napisal/-a:
Bel-Tirid je napisal/-a:

Jaz pravim, da Ferarri NI umetnina, kar se pa tiče risbe flekov pa ne morem rečt, ker ne vem za katero risbo gre. Sem pa videl nekaj takih "poflekanih" umetnin in priznam, da tudi meni niso nič posebnega. Sem pa enkrat na neki razstavi v Benetkah naletel na tako, kot praviš "risbo flekov", ki mi je bila zanimiva in celo mičken všeč. Ampak soditi o tem ali je bilo tisto umetnina si jaz ne upam, ker se premalo spoznam na to.

Se strinjam, odvisno od posameznika.

Obstaja gut firma, kamor pošleš fotografirano sliko, potem gre ta slika na kitajsko, tam jo pa mojstri prerišejo z oljem..(kar hočeš). Top izdelek, za tistih 20€. Če koga zanima bom nalimal link, mam na drugem kompu. ( seveda pride bolj v poštev slike družine, psa, avta magari )
Slika Slika
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: Google [Bot] in 6 gostov