Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
mulc_2000
Nov uporabnik

Kraj: nekje na primorskem

Napisal/-a mulc_2000 Sr okt 01, 2003 6:44 am

Men tud zdej moj pugi neki cuka, pa u prostem teku ne tece enakomirno (obratomir se giblje od slabih 800 do 1000), ko pa vozim, tam okol 100 do 140km/h vsake toliko cukne.. Na servisu so mi kao nalozili nov "program" in mi zatezili, da sem verjetno si pribil konje.. Zdej drugo in tretjo spustim do omejivca, pa je za en cas vredu, sam nevem ce je to vredu....
Pa isti K se mi je dogajal pri Corsi...
A ja, to se dogaja, k je bencina u rezervarju pol ali manj.. k je polhen tega ne počne...

Uporabniški avatar
nebivedu
Moderator foruma

Kraj: Bogu iza nogu!

Napisal/-a nebivedu Sr okt 01, 2003 7:02 am

Pumpa za bencin je lahko slaba - to je men delal, če sem mel poln tank je normalno delal, če pa je bilo samo 10 litorv manj, je pa cukal pa ugašal - zamenjal sem bencinsko pumpo - na odpadu vzel drugo in zdej dela BP.

LP
Nebivedu

lucky
Stalni uporabnik

Napisal/-a lucky Sr okt 01, 2003 7:54 am

Sicer sem prebral samo zadnja dva odgovora.......in kolegu se je isto dogajalo.

možno je, da se ti je zamašil oddušek rezervoarja. Ali ko greš tankat in odpreš čep opaziš, da je bil vakum v rezervarju? do določene meje je to normalno če pa fajn zrak noter potegne verjetno je kje kašna cev zapacana ali zamašena oz. ti oddušek na čepu ne dela pravilno.

Ko je rezervoar poln je sama teža bencina dovolj, da vleče zrak noter, ko je pa prazen se pa vakum noter nardi in včasih potegne zrak, včasih ne.

priporočam ti, da ko ti začne cukat odpreš čep za gorivo in poskusiš vozit nekaj časa z odprtim rezervoarjem.

galli
Nov uporabnik

Napisal/-a galli Sr okt 01, 2003 8:30 am

pr men je isto skos delal da nimaš celo mojga cliota pa sm bil pr vseh mehanikih pa so prklaplal na računalnik pa vsak drugač povedu pol motorja zamenu pa isto tko da pol sm šu pa do kolegovga fotra k je mehanik pa je samo našpricu kontakte z enim sprejom proti rji pa nevem kva za vse stvari pa je delal dokler se ga nism losu.

kje si kupu tega cliota????????????????

klemen
Novinec

Napisal/-a klemen Če okt 02, 2003 9:52 pm

lucky je napisal/-a:možno je, da se ti je zamašil oddušek rezervoarja.

been there done that :)
Da ne bi o tem koliko časa so se s tem ubadali na pooblaščenem servisu. Si sploh niso upal napisat računa :)

LP,
Klemen

dvalen
Nov uporabnik

clio cukanje

Napisal/-a dvalen Sr jan 28, 2004 5:16 pm

galli je napisal/-a:pr men je isto skos delal da nimaš celo mojga cliota pa sm bil pr vseh mehanikih pa so prklaplal na računalnik pa vsak drugač povedu pol motorja zamenu pa isto tko da pol sm šu pa do kolegovga fotra k je mehanik pa je samo našpricu kontakte z enim sprejom proti rji pa nevem kva za vse stvari pa je delal dokler se ga nism losu.

kje si kupu tega cliota????????????????

kupo sem ga v mariboru od enega ko ga je mel sam zato, da ga je v bistvu potem mal dražje dalje prodal ker je imel takrat avto ful malo prevoženih. predtem pa ga je imel neki starejši gospod, obrobe tablic so pa mislim da od stajerskega avtodoma, tak da je bil verjetno tam kupljen!!!
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov