Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
sporty
Uporabnik

Avtomobilske oddaje

Napisal/-a sporty Sr jan 28, 2004 8:11 pm

No, veliko sem že prebiral o raznih oddajah kjer predelujejo, testrirajo, predstavljajo, ipd. avtomobile. Tudi prijatelji so mi pravili o tem... Vendar, veliko tega (oz. vse) je na tujih televizijskih postajah in jaz tega nisem mogel spremljati. Vendar zdaj se je vse spremenilo :D , dobil sem tale siol TV in lahko gledam razne Discovery, DSF, Eurosport... Ok pa preidimo na point teme: Zanima me katere so te oddaje, na katerih programih se odvijajo in približno ob katerem času. Katerekoli, samo da je o avtomobilizmu! Upam da bo to prišlo prav tudi komu drugemu, ne samo meni! LP in HVALA za odgovore!
RENAULT POWER - THE WAY OF LIFE

Uporabniški avatar
salesky
Poznavalec foruma

Kraj: Nova Gorica

Napisal/-a salesky Sr jan 28, 2004 8:18 pm

Če se ne motim je na BBC oddaja TOP GEAR, katera mi je zelo ušeč. Po tem pa so tudi na DSF neke oddaje samo ne poznam imen.

Glede ure kdaj so oddaje pa nevem. Jst sm pobiru iz Kaze oddaje TopGear
The MAN

Uporabniški avatar
LiPi
Nov uporabnik

Kraj: sempeter

Napisal/-a LiPi Sr jan 28, 2004 8:25 pm

Najvec jih je na dsf(motovision,...). zdaj razporeda ne poznam(poglej vikend al pa kaksen podoben casopis). Na discovery obcasno pridejo tudi kaksne serije, npr: najhitrejsi avtomobili,...vendar ni nobene o testih novih avzomobilov...so bolj splosne odaje. Na discoveriju je zelo zanimiva odaja : A Car is born(zdaj je trenutno na sporedu a plane is born koder pac sestavlja kit-letalo, sestavil pa je ze kit cobro ter obnovil jaguarja e-type),ki se ponavja vsake toliko. Osebno mi je tudi zanimiva oddaja o 3 skupinak ki predelujejo avte iz odpadov(imena ne vem). In to je to.

OZ DA NE POZABIM SE MENI NAJLJUBSA JE TOP GEAR NA BBC.
MAZDASPEED

Uporabniški avatar
M3
Moderator foruma

Kraj: Koper

Napisal/-a M3 Sr jan 28, 2004 8:25 pm

na dsf-u baje da je dosti tega samo ne vem ti povedat točen čas. imam pa eno vprašanje glede tega tudi jaz. V koperskem Big Bang-u je na televizijah ki se pač tam prodajajo stalno prikazan tv program MOTORS, kjer pa 24h na dan kažejo razne teste samih hudih avtomobilov in pa tudi ogromno motorsporta je. zanima me če kdo ve kej več o tem in ali se to da dobiti preko satelitskega krožnika ali preko kabelske tv. zelo bom vam hvaležen če bi mi kdo znal kej več povedat o tem progrmu.
Slika

Uporabniški avatar
salesky
Poznavalec foruma

Kraj: Nova Gorica

Napisal/-a salesky Sr jan 28, 2004 8:54 pm

Moja deklica ma to na satelitski anteni. Je res dobr program! Vsega boga vidiš tam!
Zadnjič sm gledu so bli avti predelani v pickupe (neki tazga je zgledalo) in nisko do konca. :twisted:
Zdej kako do njega nevem, malo pobrski po kanalih.

Se splača gledat ta program.
The MAN

Uporabniški avatar
BaSe
Uporabnik

Kraj: Maribor

Napisal/-a BaSe Sr jan 28, 2004 11:09 pm

LiPi je napisal/-a:Najvec jih je na dsf](motovision,...Osebno mi je tudi zanimiva oddaja o 3 skupinak ki predelujejo avte iz odpadov(imena ne vem). In to je to.

Najbolša na DSF mi je Motorvision in pa Motorvision classic

Na Discoveriju tista o treh ekipah se imenuje Thunder Races ki je tudi ful ful dobra, zaj je bla vsak dan od 19.00 - 20.00 Samo danes pa ni blo :(
[/b]

Mean Machine
Novinec

Napisal/-a Mean Machine Če jan 29, 2004 2:35 pm

Na DSF so Motorvision in Motorvision classic, pa vmes pride še kaka Reportaža (mit o poršeju, neki o gumah,....)- za čas glej teleteks al pa spored
Na VOX-u je ob nedelah ob 17.00 Avto-moto nevem neki...
Pa na SAT 1 ob nedelah ob 18.00 je neki Goodyear avto magazin
Na KABEL 1 v nedelo okrog 11.30 al 12.00 neka oddaja o avtih
Pol je pa na BBC Top Gear (men ful dobr) sm ne vem za točn čas
Na DISCOVERY je Thunder Racer, A car is born, pa še kaj
Mislm da je na Koprski neki ob nedelah k vod Lorella (neki avti pa to)
na TV-pika je tud neka varianta (sm men je ful kmečko vidt- Razn voditelce :shock: )

To je to, sm ziher se še kaj najde- Drgač pa na teletekst gledat al pa v spored :lol:

Uporabniški avatar
tigrica
Uporabnik

Kraj: krško

Napisal/-a tigrica Če jan 29, 2004 2:40 pm

ja pa rezerviri si tv samo za sebe ker drugač bodo zraven tebe dobili živčni zlom ali pa si prielji sabo samo take ko jih to zanima saj pri meni je tako da vsi popenijo ko se jaz to spravim gledat

lp tigrica

Uporabniški avatar
MGsax
Mojster foruma

Kraj: Maribor

Napisal/-a MGsax Če jan 29, 2004 2:46 pm

tisto na kabel1 se reče abenteuer auto. v nedeljo je ponovitev redno pa "laufa v soboto okrog 17.00

drugače pa gledam t eoddaje na voxu, sat1, in dsf-u ki so bile zgoraj omenjene
SlikaSlika
če te zanima powerlifting ali strongman tekme klikni -
Stran za najmočnejše

Mean Machine
Novinec

Napisal/-a Mean Machine Če jan 29, 2004 2:55 pm

tigrica je napisal/-a:ja pa rezerviri si tv samo za sebe ker drugač bodo zraven tebe dobili živčni zlom ali pa si prielji sabo samo take ko jih to zanima saj pri meni je tako da vsi popenijo ko se jaz to spravim gledat

lp tigrica

Preverjeno!!! :twisted: :twisted: :twisted:
Pol je šele kriza, ko so v nedelo še motorji al pa formula- he he

Uporabniški avatar
tigrica
Uporabnik

Kraj: krško

Napisal/-a tigrica Če jan 29, 2004 3:07 pm

Mean Machine je napisal/-a:
tigrica je napisal/-a:ja pa rezerviri si tv samo za sebe ker drugač bodo zraven tebe dobili živčni zlom ali pa si prielji sabo samo take ko jih to zanima saj pri meni je tako da vsi popenijo ko se jaz to spravim gledat

lp tigrica

Preverjeno!!! :twisted: :twisted: :twisted:
Pol je šele kriza, ko so v nedelo še motorji al pa formula- he he

da se ne pogovarjamo kakšna VELIKA kriza in jeza
lp tigrica

Uporabniški avatar
Pirček
Novinec

Kraj: LJUBLJANA

Napisal/-a Pirček Če jan 29, 2004 3:09 pm

pa na TV3 je skor vsak dan "Automobille".........štajerci se grejo neko testiranje avtomobilov.........
Beam me up, Scottie!!
Slika
Slika
Zvestoba do roba!!

Uporabniški avatar
Mož čokate postave z brki
Novinec

Napisal/-a Mož čokate postave z brki Če jan 29, 2004 5:40 pm

Jest ponavadi kr napušem v DC++ "top gear" in downloadam vse, kar mi najde. Men je to najboljša oddaja o avtih.
Hitro se daleč pride

Slika

mr18
Nov uporabnik

Napisal/-a mr18 Če jan 29, 2004 9:56 pm

Jst ponavad gledam Top Speed na BK(braća Karić), predstavljajo več al mn dražje avte. Je pa drugač to v nedeljo oklo 12-tih
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 9 gostov