hehe to pa poznam, sem imel enga
Ali si siguren da je letnik 79 ali je samo prva registracija? Preveri po modelih in opremi. Pri Minijih je to zelo važno ker za praktično isti avto včasih obstaja kup različnih rezervnih delov. Sam sem imel probleme z gumicami za zadnje zavorne cilindre... Vem pa tudi da se je včasih dalo marsikaj zmutit glede letnika. Včasih še ni bilo računalnikov in se je vse dalo (pa ne da bi jaz kdaj kaj goljufal...)
Ne svetujem ti da peskaš cele karoserije. Kar je dobro zadrži, popravi ali zamenjaj samo tam kjer rjavi.
Kar se motorja tiče mislim da nebi smel biti problem. So zelo vzdržljivi, če ne pa paše kot ata na mamo tudi motor iz Austina 1300 ali alegrota. Navora je DRAAAAAASTIČNO več. Če dobiš še motor z dvojnim vpljinjačem je pa sploh super. Drugače se pa da dobit še cel kup tuning delov v UK. Uporabi kakšen brskalnik, po moje da mora biti kaj na netu.
Pa poglej kako ima narejeno maso (avtoelektrika). Stari angleški avti in motorji so imeli + ma masi. Če je res letnik 79 potem imaš - maso, če je pa starejši pa preveri.