Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Kakšno mnenje imate o starodobnikih

-lastim si enega ali več
28
36%
-sem v fazi nakupa
1
1%
-sploh me ne zanimajo tovrstna vozila
5
6%
-v prihodnosti si ga bom privoščil
37
48%
-imel bi ga predvsem zaradi poceni zavarovanja
6
8%

Skupaj glasov : 77

Uporabniški avatar
Beastmaster
Novinec

Kraj: Domžale

Re: Mnenje o starodobnikih

Napisal/-a Beastmaster Po apr 18, 2011 9:54 am

Tudi jaz si po parih letih lastim "novega" oldija, je na švasanju, tako, da trenutno niti ne vem koliko me vse skupaj koštalo, 100% zelo poceni ne, ampak od ust si mi pa tudi ne bo treba trgat...
Tudi sam si lastim starejše avte iz podobnih raclogov kot cruiser1...
Dandanašnje so redki avti ki so mi všečni...

plinaš
Uporabnik

Re: Mnenje o starodobnikih

Napisal/-a plinaš Po apr 18, 2011 4:47 pm

esem je napisal/-a:Prosim, nehajmo o poceni zavarovanju, saj je to čisti nonsense, tako kot tudi peta možnost v anketi.

Pozabljate, da za (znižano) reg. starodobnika moraš imeti reg. neko "osnovno" vozilo (bo novi zakon glede tega isti?), kar najprej pomeni, da je to čisti dodatek/"luksuz" k že plačani normalni reg. (za osnovno vozilo - nihče pa ne more vozit dveh naenkrat?), hkrati pa tudi bonusi ne veljajo (vsaj od začetka).

Me pa zanima, kdo od nas bolj "aktivnih" tega ne bi počel, če bi imel res ustrezne pogoje (dovolj časa, denarja, prostor).

če narediš certifikat pri svamz ali svs ne rabiš nobenega drugega vozila ...se pa plača vsako leto članarina ( svamz 53,5€ - članarina 38,5 + 15 € potrdilo o članstvu - kartica - če nisi v nobenem klubu) veteranski zvezi ... to se pri avtu in motorju z veliko kilovati še nekako izplača , pri šibkejših motorjih in mopedih pa ni računice , kajti če pogledaš da stane za apn4 25,82€ potem kaj hitro izračunaš , da imaš z enoletno članarino pokrito 2 letno registracijo ... tehnični je polna cena brez meritve izpušnih plinov .. ko prišteješ v štartu še ceno izdelave certifikata http://svamz.com/certifikati-za-starodobna-vozila http://svamz.com/vloga-za-certifikat stroški niti niso zanemarljivi...
plin je cnej k bencin
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 7 gostov