Debate, ki niso vezane na ostala področja...

kaduza
Nov uporabnik

Avtomobilsko poreklo

Napisal/-a kaduza To maj 10, 2011 10:55 pm

Pozdrav vsem skupaj. Ravnokar opravljam diplomsko nalogo iz področja avtomobilizma - obnašanje kupcev glede na poreklo avtomobilov. Glede na izkušnje menim, da nam kot kupcem veliko pomeni iz kje avtomobil izvira. Zato bi vas prosil, če si vzamete nekaj minut in rešite spodnjo anketo. S tem mi boste neznansko pripomogli k pravilnim ugotovitvam.
Hvala!Lp

http://www.1ka.si/a/5888

Uporabniški avatar
esem
Moderator foruma

Kraj: Ljubljana pri Kozarjah

Re: Avtomobilsko poreklo

Napisal/-a esem To maj 10, 2011 11:09 pm

Čudna anketa. Mogoče bi dala zanimive rezultate, če bi nanjo ljudje resno odgovarjali. A za to je prekomplicirana in preveč nejasna. Npr - kakšno zvezo ima religioznost ali dekadenca (itd) z nakupom avta oz preferiranjem blagovnih znamk? Naj študiramo, kaj je hotel avtor sploh povedat? Preveč vprašanj (možnosti pri enem vprašanju), ki so poleg tega nejasna in zahtevajo obrazložitev.
Bojim se, da bodo rezultati/odgovori rahlo nerelevantni, če ne celo neresni. Škoda...

Uporabniški avatar
cruiser1
Poznavalec foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a cruiser1 Sr maj 11, 2011 12:02 am

Se strinjam z esemom. Zaradi nekaterih čudno postavljenih vprašanj bodo verejtno tudi precej čudni rezultati ankete. Jaz sem rešil po svoje vendar dostikrat nisem bil prepričan kaj vprašanje zahteva od mene pa tudi nekateri moji odgovori bodo verjetno napačno razumljeni.

kaduza
Nov uporabnik

Napisal/-a kaduza Sr maj 11, 2011 8:17 am

esem je napisal/-a:Čudna anketa. Mogoče bi dala zanimive rezultate, če bi nanjo ljudje resno odgovarjali. A za to je prekomplicirana in preveč nejasna. Npr - kakšno zvezo ima religioznost ali dekadenca (itd) z nakupom avta oz preferiranjem blagovnih znamk? Naj študiramo, kaj je hotel avtor sploh povedat? Preveč vprašanj (možnosti pri enem vprašanju), ki so poleg tega nejasna in zahtevajo obrazložitev.
Bojim se, da bodo rezultati/odgovori rahlo nerelevantni, če ne celo neresni. Škoda...

Morda je anketa malo preveč izčrpna..se strinjam. Tudi sam sem imel v mislih nekaj bolj preprostega in povprečnim ljudem razumljivega ampak žal mi mentor tega ni odobril. Morda so nekateri dejavniki res nepotrebni ampak sem jih moral vključiti z namenom da lahko nekatere hipoteze potrdim ali ovržem. Hvala vseeno za vaš čas.
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov