Debate, ki niso vezane na ostala področja...

lucky
Stalni uporabnik

Napisal/-a lucky Sr feb 04, 2004 9:39 am

Večina ploščic ima eno varovalko ali eno žičko ki ko se ploščica znuca začne drsat ob disk in ali začne cvilit ali se ti med bremzanjem začne prižigati lučka od ročne ali kej, ki te na to opozarja.

Sicer pa lahko tudi samo ploščico pogledaš ker se itak vidi. Lahko pa daš dol kolo in pogledaš, glih toliko da vidiš naslednjič kje gledat.

Uporabniški avatar
Nu-NRG
Poznavalec foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a Nu-NRG Sr feb 04, 2004 10:50 am

maky je napisal/-a:
super98 je napisal/-a:
glavca1 je napisal/-a:tvoje ploščlce so nula ! meni so diski popokali odtrgalo mi je cca 2cm×3 cm diska sicer so res bili debeli le 4-5 mm ampak si lahko predstavljaš da stisneš bremzo 140-150 km/h pa samo zruži in te začne nosit?????in to tik pred cestninsko postajo!!!! nove ploščice mi je zdrobilo hvala bogu da sem vseeno ustavil pred postajo

Čudn da so ti popokal če si jih kr neki rezu pa pilu! Kup narezane ne se pa kr tko igrat z bremzam!

ne ne to je šparpaket tuning...
fora je ko so narezani par jurjov dražji... in mnogo boljši

Pa sezmeraj ceneje kot normalni diski pri uradnih servisih!
Folk .. res ne se igrat z tem da greste rezat pa luknjat diske! Normalni diski so tako skonstruirani kakor so! Ze narezani diski pa so skonstruirani z zarezami. Z tem ko gres ti sam rezat disk mu konstrukcijo unicis. In potem ko se disk razleti je skode vec kot 20.000 SIT .. kolkr pa pridejo ze narezani diski!

LP, Klemen

PS: Moja serijska prideta na summit motorsu 30.000 SIT .. pri potokarju za brembote sem pa dal 18.000 SIT!
Prosim, naredite mi ta forum spet normalen!
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 18 gostov