Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
Ceri
Nov uporabnik

Kraj: Kamnik

7" LCD

Napisal/-a Ceri Ne feb 01, 2004 1:11 pm

Pozdravljeni!

Zanima me, ce je kdo ze opravljal posle preko eBay.de. Naletel sem na dosti ugodne LCD displaye (cena okrog 100 €), ki bi jih naročil iz Nemčije, če bilo "zagotovljeno" da bom dobil 7 inčni LCD in ne kilogram bele moke.
Me pa se zanima če mogoče kdo redno zahaja v Nemčijo ali Avstrijo in bi lahko tak zaslon prinesel v Slovenijo (ker jst ne poznam Nemčije prov velik), za določeno protivrednost!
Bi ga pa montiral v avtomobilčk, zato da bi meu multimedijo in :?: ...
Slika
There are 10 kinds of people. Those who know binary notation and those who don't.

Uporabniški avatar
red_mamba
Stalni uporabnik

Napisal/-a red_mamba Ne feb 01, 2004 1:19 pm

eBay je prevelik rizik če mene vprašaš. Sej ne da te vsak nategne k prodaja gor. Ampak sem pa gledal že nekajkrat oddajo na nemški TV kako so nategnal kr dost folka pa so bli tisti zapisani kot kao fer prodajalci.

Vem da par folka na slo-tech je že kupovalo in prodajalo prek eBay-a pa niso meli problemov, sam mogoče so pa pod srečno zvezdo rojeni :D

Uporabniški avatar
Rjuhar
Poznavalec foruma

Napisal/-a Rjuhar Ne feb 01, 2004 8:32 pm

Jest mam do zdej 100% poziticne izkusnje z ebayem-

Uporabniški avatar
Ceri
Nov uporabnik

Napisal/-a Ceri Ne feb 01, 2004 9:18 pm

Rjuhar a bi lohk mal razložu kako poteka nakup preko eBaya. Opazu sem da so napisane neke lecitacije in me zanima če se artikel da kupiti direktno brez lecitacije .
A to dobis robo direktno na dom ali kako in če mogoče veš kolk je poštnina za tak zaslon(jih pa večina prihaja iz HongKonga)? Pa tud mal me način plačila zanima (nism lih tanajboljsi v nemščini). Pa če maš še kako informacijo bi biu zlo hvaležn.
Slika
There are 10 kinds of people. Those who know binary notation and those who don't.

maky
Moderator foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a maky Ne feb 01, 2004 9:43 pm

Ceri je napisal/-a:Rjuhar a bi lohk mal razložu kako poteka nakup preko eBaya. Opazu sem da so napisane neke lecitacije in me zanima če se artikel da kupiti direktno brez lecitacije .
A to dobis robo direktno na dom ali kako in če mogoče veš kolk je poštnina za tak zaslon(jih pa večina prihaja iz HongKonga)? Pa tud mal me način plačila zanima (nism lih tanajboljsi v nemščini). Pa če maš še kako informacijo bi biu zlo hvaležn.

maš tu www.ebay.com ...

to o čemer govoriš je direct buy oz. kupiš takoj izdelek po dražji ceni...
plača se z denarnim nakazilom prek banke...
poštnina je vključena v ceno (oz. mora biti zraven tiste cene ki ti jo kasneje prodajalec pove) ponavadi je to okoli 10dolarjev iz hk :wink: :wink:
SlikaSlika

Uporabniški avatar
Ceri
Nov uporabnik

Napisal/-a Ceri Po feb 02, 2004 2:42 pm

Ok hvala za odgovor-a
Me pa zanima, če je to že kdo ki ima izkušnje jemal za sebe ali bi hotel vzet, kr pol bi lohk uzeu še enga zame in bi se poštnina razdelila (ali jo bi pa plaču jst :( ) -> sevede če bi to kdo hotu namest mene naročt.
Slika

Uporabniški avatar
daewoo_rugby
Uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a daewoo_rugby Sr feb 04, 2004 1:29 pm

riziko vedno obstaja
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 17 gostov