Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Zenf
Nov uporabnik

Skuterji na ITALIJANSKIH avtoodpadih

Napisal/-a Zenf To feb 03, 2004 1:30 pm

OK stvar je taka da imam js eno zamisel kako bi šel v Italijo na avtoodpad po skuter PIAGGIO NRG ki je bil zaleten ali ima mogoče okvaro motorja in ga odpeljal domov na popravilo. Zanima me če kdorkoli ve kaj o ponudbi - izbiri skuterjev na avtoodpadih, konkretni ceni, ceni delov in pa če je tak popravljen motor sploh mogoče registrirati ?
Prebral sem nekaj tem v katerih pišete o kupovanju avto delov in uvozu v slo me pa zanima ali je kdo to že počel z deli za skuterje?
Za vse odgovore se zahvaljujem

Lp, Zenf

Uporabniški avatar
Mtej
Nov uporabnik

Kraj: novo mesto

Napisal/-a Mtej To feb 03, 2004 8:27 pm

jst mam piaggota nrg-ja :D en moj frend je iz italije prpelu peđoja spedfighta za 100k sit.
cenej boš čez pršu kot pa da bi ga u sloveniji nabavu- sm fora je pa u tem, da je lahko skuter ukraden pa maš lahko težave s blue angelsi- mislm zarad serijske cifre.
drgac pa NRG rox :D

Uporabniški avatar
McLaren
Mojster foruma

Kraj: Cela EU

Napisal/-a McLaren To feb 03, 2004 8:38 pm

Mtej je napisal/-a:drgac pa NRG rox :D

Ne ne ne Dragster rox :P :!:

Uporabniški avatar
LaserJaMM
Novinec

Napisal/-a LaserJaMM Sr feb 04, 2004 2:14 am

Na odpadu najdeš: aprilia SR ( demolirana), Piaggio: Sfera-cel kup, zip,typhoon, NRg, kymco... dost je tega če se ti da iskat.. poglej na odpadih okoli kakega večjega Italjanskega mesta.Pri benetkah imaš zelo velik odpad. Na odpadih okoli trsta je bolj malo tega..

Dele lahko pripelješ, okvirja ( geštela s ciframi) pa žal ne. Moraš npr: imeti svojo prometno s sabo. Pa carinit morš+ geštel na odapdu more bit s papirji drugače se v sloveniji to smatra kot ukraden skuter.

Nov geštel za npr: Piaggio NRG je bil 3 leta nazaj med 60-70 tisoč tolarji.
Cuore Sportivo

Zenf
Nov uporabnik

Napisal/-a Zenf Sr feb 04, 2004 10:56 am

Mtej: j a tako sem tudi js mislu ceno do nekje 500 eurow za komplet skuter
To da je skuter ukraden pa si samo naši panduri domišljajo.

LaserJaMM: Kot praviš je te rube cel kup, najbolj me zanima seveda NRG in pa piaggioti vseh vrst.Kaj ti misliš da se da kakšen skuter ali okvir skupaj z original papirji dobit že na odpadu?Kako to misliš svojo prometno? Kako bi blo to izvedljivo??

[/quote]

Uporabniški avatar
Zok
Uporabnik

Kraj: Ponikva

Napisal/-a Zok Sr feb 04, 2004 11:26 am

a kaka 125 cc aprilia (ni vazn ker model - al RS, AF1, ETX, Classic, karkoli kar ma Rotax 122 al pa 123 mashino) bi se tud dala kje najdit?? :roll:
Mondeo mk3 saloon 2.0 TDCi - 186 HP, 408 Nm

Julfi
Nov uporabnik

Kraj: Lucija

Napisal/-a Julfi Če feb 05, 2004 4:36 pm

Na Italijanskih odpadih najdeš ful vrst, največ pa od piaggiota in podobnih italjanskih firm.
Kako boš pa prešvercal (če je sploh potrebno) ?
http://SloSkuter.cjb.net <-- Skuter forum ! Vabljeni
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 17 gostov