woolff je napisal/-a:Probaj s ponovnim centriranjem. Pa preveri, če so še vedno vse uteži na kolesu, lahko se zgodi, da katera odpade.
johnyr je napisal/-a:Zabremzano gumo lahko pogojno rešiš tako da jo ponovno centriraš in jo daš na zadnjo os. Dobr vulkanizer ti lahko pogojno dobro tako gumo montira z vrtenjem po platišču in potem še na šraufih (obrača gumo po šraufih, da se čimlepše vrti).
johnyr je napisal/-a:Sej nism reku da bo dobil gume tako zrihtane kot da ni nič bilo.
Jst sm mu dal predlog na osnovi lastne izkušnje, ko mi je brat mojo goodyear-ko (155/70 R13) zabemzu iz 70 km/h do nule. Pa smo jih tuk zrotiral in scentriral, da se je kulk tuk normalno pelal.
Nu-NRG je napisal/-a:johnyr je napisal/-a:Sej nism reku da bo dobil gume tako zrihtane kot da ni nič bilo.
Jst sm mu dal predlog na osnovi lastne izkušnje, ko mi je brat mojo goodyear-ko (155/70 R13) zabemzu iz 70 km/h do nule. Pa smo jih tuk zrotiral in scentriral, da se je kulk tuk normalno pelal.
Letno ali zimsko? Ce je on zimsko odbil je konecJaz sem mel z letno gumo tud ze divje bremzal pa ni hudga blo .. ampak zimsko pa evo .. enkrat pa je blo dost.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 19 gostov