RegY je napisal/-a:kaj ko bi še pa prečekiral getza?
Kaksnega imas ti? Oprema?
Cena za GLS TOP-K se mi zdi malce visoka! No ja saj ne vem kaj dobis to je pa tudi res

MaKo je napisal/-a:RegY je napisal/-a:kaj ko bi še pa prečekiral getza?
Kaksnega imas ti? Oprema?
Cena za GLS TOP-K se mi zdi malce visoka! No ja saj ne vem kaj dobis to je pa tudi res
RegY je napisal/-a:pa še nekaj... gledal sem yarisa, corso in podobne... s tako opremo, kot sem jo dobil v getzu, so vsi stali vsaj 500k sit več, kot pa getz
corsa mislim, da je bila najdražja, namreč nekje 2,8 mio sit, če se ne motim
Rjuhar je napisal/-a:RegY je napisal/-a:pa še nekaj... gledal sem yarisa, corso in podobne... s tako opremo, kot sem jo dobil v getzu, so vsi stali vsaj 500k sit več, kot pa getz
corsa mislim, da je bila najdražja, namreč nekje 2,8 mio sit, če se ne motim
Regy, mene pride GSI Corsa tolk z registracijo vred. Za 2,8 mio dobis 100 konjskega TD pri Corsi.
SAFRANE je napisal/-a:to je sicer že res---samo verjemi da bodo tisti ki bodo pol corso al pa yarisa prodajal tud tistih 500k še vidl ti pa ne. Ne pozab da maš korejca in ko ga boš prodajal navš za njega dobu pol počenga k****. Dejstvo.
MGsax je napisal/-a:kot ti bo jakaracman povedal definitivno yarisa
Tamara je napisal/-a:Yaris...Panda sele pride na trzisce in vprasanje kako se bo obnesla. Raje kupi avto, ki je ze nekaj casa zunaj, ker se ve kaksen dejansko je - ne samo tovarniski podatki in zagotovila!
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 19 gostov