Zalostno, zalostno...

Tezko je z gotovostjo trditi kdo je kriv, ampak po mojem mnenju je to Tehnounion, ki zadnja leta ni naredil glede Roverjev prakticno nic! Nobene reklame, nobene akcije...sej veliko ljudi sploh ne ve, kaj je Rover..."Kaj, a Roverja imas, a to je korejski avto?"
Kako bo naprej, je pa res veliko vprasanje. Za nove Roverje po mojem niti ne bo tak problem, sploh potem, ko bomo (ce bomo) v EU. Treba bo najt novega zastopnika ker ce pogledas koliko je v SLO starejsih Roverjev (nekje do letnika 99), se to vsekakor splaca!
Mene osebno bolj skrbi kako bo s servisom in nabavo rezervnih delov (no ja, to itak Italija

) ker ne vem, a imas sploh lahko pooblascen servis v neki drzavi, ce nimas uradnega zastopnika?
Priznam, da sem kupil mojega Roverja kot tolazbo ker nisem uspel najti nobene pametne Honde, moram pa priznat, da me je avto POPOLNOMA NAVDUSIL in se sploh ne sekiram vec ker nimam Honde!
Dejte vsi tisti na forumu, ki imate Roverja, napisat se kaksen komentar na to temo. Lahko se pa zmenimo, se zberemo, pa postanemo mi pooblascen uvoznik
LP, Jinxy